vezano za http://goo.gl/Kgh1VB ... asus zenphone 2 ( ml 550 ), telefon me raspametio. Evo već 3 dana se igram i svaki put provalim još po nešto od čega mi zaigra čuka. Za mene ispodprosečnog korisnika mobilnih, ovo je takav kvalitativni skok... od dizajna, preko ergonomije, do hardvera... ni jednu zamerku za sada nemam.... zver je za te pare...
Asus i telefoni, idi bre.. Prvo sto sam procitao je da telefon nakon nedelju dana od kupovine poceo da koci i da se restartuje vise puta u toku dana, toliko o tome.
Nego dobro, neka te lepo sluzi, sto kazu dok ne predjas na iPhone.
Idi bre Operator, kad god ti pises ja ogladnim, bem ti potpis. :)
Sto se tice teme, telefon je odlican, uzdravlje ga koristio. :)
codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno
:: +1 za Zte nubia z :: Jedini telefon sa kojim sam uspio više od 30 sati da razgovaram, bez punjača :: :: Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice :: ::
Haha kao ja.. Imam Xperia Z 6603 i Ipgone 6 16gb, znaci kad uzmem Z u ruke totlano se razocaram!!!
AMD FX-8320, 4300 MHz (21.5 x 200) Cooler Master 212 EVO Motherboard ASUS M5A99FX PRO R2.0 Kingston HyperX Blue 2x4 gb 1600 Gigabyte R9 270 OC SSD OCZ Agility 3 60gb 1.5 WD+500gb WD Chiftec CX-05B-B Thermatle Purepower 600 Wati
:: Tek onda bi stvarno odlep` :: :: :: :: Neo dao bog na jabuku da predjes ikad... : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: dok ne zagrizes jabuku ! :: :: ::
O, pa to naš LooZoo prati šta pišem. Tja, vjerujem da može da se sjeti svega što sam napisao. Imponuje mi takva pažnja. A što se tiče crvenog Iphone-a lijepo se prodalo, jer sam ih imao prvi na Balkanu. Ali kad nabavim nešto ponovo ekskluzivno, samo ću tebi javiti u povjerenju. Pa ipak si ti naš idol. NIje red da tebe preskočim.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Tja, to isto kao nebeska vatra. Kao nije puno obraćao pažnju šta pišem, ali je svaki tekst zna napamet. I ne možeš zamisliti koliko sam opušten. Samo volio bih kjad bi se Raić vratio na PC berzu(PC Axe i Benchmark ni ne koristim mjesecima), jer samo sa njim sam imao konstruktivne razgovore na temu određeih problema sa hardverom i softverom.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Ne znam za vas, ja sam napamet ucio samo pesmice u osnovnoj skoli.
Sve ostalo je negde ostalo. Ko je govorio istinu, zna zasto je govorio, isto kao sto zna onaj ko nije zasto nije.
Sta ja znam, moglo bi biti konstruktivne diskusije da nismo svi medjusobno duboko podeljeni, pod tim ne podrazumevam samo NVIDIA/AMD.
A sa pojedinim ludacima koji posecuju ovaj forum, gori smo i od Parova.
Tako je, kako je.
Covek je kupio odlican ASUS fon.
Iz mog ugla, zaboravicu na predrasude i sve osude kakve takva kupovina nosi, verovatno cu se u nekom momentu drznuti da dohvatim neki sok od nagrizene jabuke, pa ako se trajno navucem, nek ide zivot. ****s ga.
codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno
:: Hahahahaha opusti se, samo pokusavam Blubi da osvezim pamcenje, inace slucajno sam se setio crvenog iPhona.. :D :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: Gigabyte G.1 Sniper B :: Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mh :: Gigabyte GTX 970 G1 Gamin :: Seagate Baracuda 1T :: Seasonic G550 550W Gol :: Fractal Design Define R4 Black Pear :: Dell P2414H. :: ::
Da pokrecem onu pricu svako hvali svoga konja Pricam neutralno skroz (imam 12 telefona, 9 aktivnih) a dnevno mi kroz ruke prodje veliki broj raznih aparata.
Asus, perverzija, imam zf 5 i zf 2 i cekam sad zoom, na zf 5 2000 fotografija napravio i jos 2100 imam raznih slika i ss-ova, 5 ekrana sa raznim aplikacijama, 7 mejl naloga aktivno, 3 fejsbuka, ma da ne nabrajam. Root je tu, xposed, greenify i sve leti kao prvog dana.
Taj invalid rada kome blokira, ili je kolega paciijent od ovih sizofrenicara sa berze pa je pokusavao ko zna sta ili mu je zapao feler a naucili smo do sada to da ihima i medju televizorima i klimama i svemu oko nas i to nije razlog da se pljuje neki brend.
Covek koji kao i ja nosi 6700 c, drzi zf2 i z2 i gleda i cacka i kaze jbt ovo bolje od sonija (17god radi sa telefonima, merodavno misljenje skroz)
p.s. neke ljude cak i da zviznes medju rogove i dalje ce da becu epl, eepl, eeepl :)... _____________________________ WAR IS PEACE FREEDOM IS SLAVERY IGNORANCE IS STRENGTH
:: vezano za http://goo.gl/Kgh1VB ... asus zenphone 2 ( ml 550 ), telefon me raspametio. Evo već 3 dana se igram i svaki put provalim još po nešto od čega mi zaigra čuka. Za mene ispodprosečnog korisnika mobilnih, ovo je takav kvalitativni skok... od dizajna, preko ergonomije, do hardvera... ni jednu zamerku za sada nemam.... zver je za te pare.. :: :: hvala što ste me uputili na pravu stran :: :: :: *************** :: DELL INSPIRON 17R N711 :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.