Pozz svima, vec duze vremena igram neku igru i primetio sam da su mi ostali obrisi od te igre.To se vidi na beloj pozadini.Izgleda kao kada na plazma tv -u gledas jedan kanal pa ti ostane dugo vremena logo te televizije. Da li zna neko sta je uopste ovo??
Mozes da pokusas sa nekim burn-in fixer-om da sredis stvar, nekim ljudima pomogne, nekima ne.
U svakom slucaju - burn-in je (relativno) normalna stvaru zivotnom cilkusu amoled displeja. Kazem relativno zato sto se nekima ne desi nikada, a nekima posle nekoliko meseci ili godinu dve.
Ako si pod garancijom - pokusaj da je ostvaris.
Meni se recimo nesto slicno desavalo na ipad-u, oko ivica ekrana je na beloj pozadini ostajao tekst ali se gubio posle par minuta. Nije bilo nista ekstremno, ali su se nazirali obrisi, dovoljno da znam da je tu.
Tebe bas zeza taj Note3 :) Jel si resio onaj problem sa 4G ili bar saznao resenje? P.S. Ja uzeo pre par dana Samsung A3 4G drz ne daj.. i naravno kako ga prebacim u 4G domet ku...! Secka dok pricam itd.. To kod nas izgleda jos nije kako treba..vratim ga na 3G .. i radi kao zmaj.. tako da nemoj se nerviras sto ne radi 4G na telefonu .)
MSI 770-C45 AM3 Athlon x4 TakeMS 2x2gb DDR3 1333Mhz 2x160GB Maxtor ASUS 7750-1GD5-V2 GDDR5 Asus DVD/RW
Nece nista ekranu da bude, bar ne bi trebalo. Jedino sto moze da se desi je da burn-in postaje ocigledniji, od neke druge aplikacije.
Burn in se brze stvara ako drzis osvetljenje na maksimumu.
Ali ako ti ne smeta, koristi samo telefon kao do sada i ne brini. Imas kvalitetan uredjaj koji ce jos dugo biti dovoljan da sve aplikacije i igre rade bez stucanja.
Kao sto rekoh, nista te ne kosta da probas sa nekom aplikacijom za resavanje ovog problema, mada rezultati variraju. Ako bas pocne da bode oci do te mere da ne mozes da ga gledas vise, zamena ekrana je jedino trajno resenje. (Naravno, dok zamenski ekran ne pocne da burn-in-uje)
Nesto se gadno okomio na mene :) Sto se tice 4G sinoc je bio neki update i uznjega je stigla podrska za 4G. Nije mi toliko stalo do 4G nego zbog toga sto nije bilo nigde opcije a 4G je telefon.Kod mene u Sr.Kamenici je sve bilo ok dok nisu uveli 4G sada sam vise nedostupan nego dostupan a o internetu da ne govorim.Inace sam na Telenoru.Gde si ti uzeo mobilni?
Ne, daleko od toga. LG G3 na primer ima IPS, mislim da i G4 isto, Lumia 1520, Nexus 5, Nexus 6, itd... Samsung forsira svoje Super Amoled ekrane u svim telefonima.
Uzeo u VIPu ...al ja budem dostupan al sece dok pricam bruka..pa se onda smiri..i tako..a zivim u centru BGD gde je kao najbolje pokriven 4G ...i ja lepo vratio u podesavanjima 3G i milina... MSI 770-C45 AM3 Athlon x4 TakeMS 2x2gb DDR3 1333Mhz 2x160GB Maxtor ASUS 7750-1GD5-V2 GDDR5 Asus DVD/RW
:: Mislio sam da si uzeo u Telenoru. 4G kod nas ni u jednom operateru izgleda neradi kako treba. Kod mene u NS mislim da nema nigde 4G. :: :: Ja sam uzeo 2 tel u Telenoru i sa oba sam imao problema :: :: @ Dau :: Hoces da kazes da ips ima bolje boje ili osvetljenje :: :: http://www.speedtest.net/my-result/376526861 :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=246028 :: :: Mikishon :: ::
Zanimljiv problem, bas cu da pogledam na zeninom note 3 da li ima toga, ja na s2 i s5 nisam primetio, btw samsung takodje stavlja i druge ekrane pored super amoled, mislim da je u s5 active ili s4 active i jeftiniji modeli, ips je svetliji sa prirodnijim bojama, dok SA ima jaci kontrast, boje i neverovatnu crnu, ja sam navikao i ostali mi deluju isprano, e sad to je subjektivno mada imaju i opcije podesavanja rezima boja ekrana...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.