Pozdrav ljudi, unapred se izvinjavam, ukoliko neko moj post, tj. ovu temu shvati kao spam.
Evo mene opet sa novom video recenzijom. U pitanju je ASUS ZenFone 2, prvi mobilni telefon na svetu sa 4 GB ram memorije. Vaše mišljenje ću nadam se da čujem kada budete odgledali recenziju. :)
verujem da je dobar fon prema specifikacijama ali u mojima ocima je vec pao i nema sta da trazi samom cinjenicom da je po dizajnu prekopiran htc h8 - one . Totalno mi svejedno za htc samo mi je ovako plagiranje katastrofa...kao samsung sto kopira apple godinama.
Ispravih ti naslov. Sve dok budes reklamirao Asus proizvode na Asus Srbija kanalu niko nece da te shvata ozbiljno.
Inace, nisu mogli da stave power button na debilnije mesto. Totalno bezveze za ovako veliki telefon. Znam da moze double tap, ali makar meni nije to to ako ne osetim klik.
Opet reklama, to sto ti zoves recenzijom je smesno, radis za AUSUS vidi se iz aviona. Naravno da ces za njihove proizvode reci da su najbolji na svetu. Daleko je to od recenzije, smesno.
:: Pozdrav ljudi, unapred se izvinjavam, ukoliko neko moj post, tj. ovu temu shvati kao spam :: :: Evo mene opet sa novom video recenzijom. :: U pitanju je ASUS ZenFone 2, prvi mobilni telefon na svetu sa 4 GB ram memorije. Vaše mišljenje ću nadam se da čujem kada budete odgledali recenziju. : :: :: https://www.youtube.com/watch?v=Meb56U7eBog
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.