Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
dekodiranje
STRANA 1 OD 1
Danijel88 dekodiranje 02.07.2015. 22:04 T61608

status: user
broj poruka: 71

Da li postoji nacin za dekodiranje telefona bez nosenja u servis,posto sam tanak sa parama.Model telefona je samsunh s3 mini,gt-i8190?Hvala unapred.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Krecky Re: dekodiranje 03.07.2015. 10:00 #598085

broj poruka: 393
Potrazi na netu stariju verziju galaxsim unlock jer se najnovija placa ili je kupi na google playstore-u. Ja sam svojevremeno otkljucao svoj s2. Proveri na netu da li sigurno otkljucava s3 mini da ne bi bilo da sam te zeznuo. Za s2 i s3 sam siguran jer sam to i proverio.

::
:: Da li postoji nacin za dekodiranje telefona bez nosenja u servis,posto sam tanak sa parama.Model telefona je samsunh s3 mini,gt-i8190?Hvala unapred.
alexi re 02.08.2015. 22:30 #600288

broj poruka: 677
Ajd da ne otvaram novu temu -

Zna li neko nacin za otkljucavanje Sony Experia J telefona ili da ga nosim u servis?

Hvala!

Pozdrav,

Wait in here small rune.

duqp Nema gratisa :) 03.08.2015. 00:23 #600293

broj poruka: 3466

Boksevi koji sluze za unlock, kostaju, i kad se pogleda oko 5e za dekodiranje android telefona je smesno :) ovo ne vazi za sony, sony mora da se otkljucava kod uvoznika i cena prema meni je 1800din iki 15e znaci 20 :)

Mada ja svakome kazem neisplativo je za tako neke slabije ekspirije.

Jbg ako ima negde jeftinije javite mi da promenim kombinaciju za sony.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs