Zdravo ljudi, Potreban je neki kvalitetan USB auto punjač u Beogradu. Trenutno je potreban za Iphone 4s. Ne znam da li da idem na 1A ili na 2A? Kupiti bilo šta ili platiti više ako je bolje? Ima nekih koji imaju dva USB,jedan od 1A,a jedan od 2.nešto A...
Ili..uzeti neku eksternu USB bateriju(za koju ne znam da li je uopšte potrebna). Ako neko ima iskustva sa tim kako pune i koji kapacitet mogu da napune. Preporuke su dobrodošle.
xiaomi bateriju od 10400 maha. platih je oko 10$ preko ali-ja. Prezadovoljan sam. puni mi mob cak 2-3 puta (asus zenfone 2) punjac uzeo sa 2 usb 2A+1A. radi lepo, ima cak i neko gay plavo svetlo, kruzno, kad puni (jos nisam nasao kako da ga iscupam :P), i kostao me nekih 6e u Pancevu tada, a dolazio je cak sa usb kablom za jabuku.
punjac za kola kupi bilo koji, bitno je da ti broj portova i ameraza pasu. 2A je moja preporuka, lepo o brzo puni, a u drugi port mozes da ubodes (recimo kao ja debil) mini frizider u gepeku, i da gledas kako ti izbija osigurac u autu kad upalis radio (na istom su) :D, ali hej, zabavno je, mali savet, stavi i razdelnik za upaljac da prikacis jos nesto (opet licno iskustvo)
sve u svemu, ne trosi previse para na usb za auto, a za bateriju, savetujem xiaomi-ja, lepo se pokazao.
E,nasmejao si me. Led diodu možeš i da prelepiš crnom izolirkom samo preko svetla da se ne bi pregrevalo,nije nešto,ali umanjiće gay feeling:) I našao sam neki auto USB sa dva porta,od 1A i 2.1A. A bateriju ću naknadno ako bude potrebe, mada je interesantan gadget... Hvala
Umesto osiguraca stavi elektrodu za varenje. Znas kad ce da izbije...?
:: xiaomi bateriju od 10400 maha. platih je oko 10$ preko ali-ja. Prezadovoljan sam. puni mi mob cak 2-3 puta (asus zenfone 2 :: punjac uzeo sa 2 usb 2A+1A. radi lepo, ima cak i neko gay plavo svetlo, kruzno, kad puni (jos nisam nasao kako da ga iscupam :P), i kostao me nekih 6e u Pancevu tada, a dolazio je cak sa usb kablom za jabuku :: :: punjac za kola kupi bilo koji, bitno je da ti broj portova i ameraza pasu. 2A je moja preporuka, lepo o brzo puni, a u drugi port mozes da ubodes (recimo kao ja debil) mini frizider u gepeku, i da gledas kako ti izbija osigurac u autu kad upalis radio (na istom su) :D, ali hej, zabavno je, mali savet, stavi i razdelnik za upaljac da prikacis jos nesto (opet licno iskustvo :: :: :: sve u svemu, ne trosi previse para na usb za auto, a za bateriju, savetujem xiaomi-ja, lepo se pokazao :: ::
Eh da je led dioda, svetli bre ko kineska jelkica. ima ravan poklopac, i oko celog poklopca plavi prstem, koji ima oko 5-6 dioda :D... ali rasklopio sam ga danas na poslu (tezak naporan dan, jbg) pa cu sutra da ga ofarbam u sivo kod farbara u firmi.
@Vmarc, dolazio sam na tu ideju. razmisljao sam o armaturi 10 (da mi se slaze uz windows jelte :P), elektroda me brine, ako se desi da izbije, zavarice se za podnozje, znas kad cu da je promenim posle...??
:: :: E,nasmejao si me. Led diodu možeš i da prelepiš crnom izolirkom samo preko svetla da se ne bi pregrevalo,nije nešto,ali umanjiće gay feeling: :: I našao sam neki auto USB sa dva porta,od 1A i 2.1A :: A bateriju ću naknadno ako bude potrebe, mada je interesantan gadget.. :: Hval :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.