Pazario sam repliku note 3,dakle model 9006,medjutim,docekalo me neprijatno iznenadjenje u vidu VEOMA slabe baterije. Do 50% se napuni jako brzo,medjutim,kad ga skinem sa punjaca,tako svlaci bateriju bukvalno po 1% na svakih 10 sekundi. Svlaci cak i kad ga koristim na punjacu,pa pretpostavljam da je baterija preslaba. Medjutim,kod mene ima samo jedan servis i oni nemaju,pa ako neko moze da mi pomogne,gde da nadjem bateriju za repliku ovog modela? Oznake na bateriji su GB/T 18287-2000,a kod je B800BE.
Klinac, kupio n3 za 100e i razbio ekran, ja mu kazem kopija je i nema za to otprilike nista osim folije i eventualno silikona. On nadje ekran od org n3 i kupi i donese na ugradnju i ja ga napusim kurcem.
U dosta slucajeva polaritet kod kineza je obrnut pa ne odgovaraju org baterije ali ako saznam nesto javicu ti.
Mada ti simptomi koje ti navodis nisu uopste do baterije nego do uredjaja.
Malo sam se igrao,pogasio air senzore i ostala sranja,pa sad za nijansu malo sporije svlaci. U principu znao sam sta me ocekuje kod kupovine replike,u ovom slucaju je made in korea,ali nisam ockeivao na ovaj problem sa baterijom. Ako je uopste do baterije. Hvala druze,zao mi da ga sad ja prodajem nekom drugom,solidan telefoncic,pa ako saznas nesto,javi.
Delove, U Beogradu. Org baterija za note2 1500din, imaju one hinorx i extreme ispod 1000din ali vidi mislim da je najbolja kombinacija da uzmes ovo, za note3, crna boja jbg. 3800Mah, 25e
Ovakav mi je ulaz za punjac ako na to mislis tj ovakav mi je punjac,koji je ujednako i usb. Mada,i ja sumnjam da je to uredjaja,a ne baterije. Malopre ga ugasih,pokusao da ubacim karticu(medjutim mora microsd kartica),upalih ga,i odjednom kao da je sve u redu,skinulo mi 10-15% za 3 sata. I sad ga stavih na usb da prebacim onu sliku,sa oko 75% ga napuni do 99% preko usb-a za 5 minuta,medjutim,sad kad sam ga skinuo,opet je pocelo da skida procente kao ludo. Ovo je da se ubijes od muke da izvalis sta je. Evo i slike punjaca/usb-a http://www.dodaj.rs/f/3L/4l/3jCwbPSZ/img20140101033238.jpg
I meni se sve vise cini da ovde ustvari nije u pitanju baterija,drzi koliko toliko solidno kad se napuni do kraja,ali kad se stavi na punjac,npr stavim na 20% i ono posle 5min pokaze da je napunilo do 70% sto je nerealno,i kad skines i koristis,onda veoma brzo skida do nekog broja. Cackacu jos malo,ali imam pravo reklamacije jos 10-ak dana,i mislim da cu to iskoristiti(limundo) i pazariti nesto drugo.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.