Treba da uzmem telefon za sestru, do nekih 250e... Preferira samsung, mada mogu i drugi proizvodjaci. Gledam da taj telefon moze da gura Android bar narednih 3,4godina.
Koliko sam ja gledao moglo bi da dodje u obzir nesto ovako:
http://www.gsmarena.com/htc_desire_820s_dual_sim-7115.php (5.5` ali 1280x720, 2GB rama, Octa-core 1.7 GHz Cortex-A53, 13mpx kamera) oko 250e - jedino sam malo skeptican po pitanju rada ovog chipseta Mediatek MT6752, da li neko ima iskustva sa pomenutim telefon, kakav je u radu i ostalo? Vidim da je po testovima iznad Snapdragon 615, a da je Mali-T760MP2 jaca od Andero 405, ali snapdragon se ugradjuje u vise telefona i malo im je jaca cena, pa zato pitam koliko je pouzdan mediatek. Ovaj model mi deluje ok, jedino ako pristane na tako veliki ekran.
Sto se tice Samsung-a, modeli koji dolaze u obzir su: S3 Neo - 170e J5 (5`, Quad-core 1.2 GHz Cortex-A53, 1.5Gb rama, Adreno 306, 13mpx kamera) 200e - Mislim da bi joj ovaj model najvise odgovarao, jedino sto sam skeptican oko ovog CPu-a, da li je on dovoljan za danasnje aplikacije i android?
Nokia Lumia 735 - ista kao 830 samo 4.7` ekran i kamera je 6.7mpx - 165e
Ako je neko koristio pomenute modele nek napise utisak. Gledao sam razne testove, poredjenja ali ne mogu da se odlucim koji model bi bio najprikladniji za nju. Cini mi se da bi Samsung J5 odgovarao, ali nisam siguran zbog procesora, da li je dovoljno dobar. Sto se tice Lumia nisam imao priliku da koristim, da li ove konfiguracije su dovoljne da guraju win8 bez problema?
Nisam neki ljubitelj Samsunga, ali uzeo sam A3 zeni posle S4 koji se raspao i telefon je ostavio odlican utisak. Izrada,brzina i kamera bolje od S4,nesto manji ekran, cena oko 200e.
Giga i po RAM-a i telefon da radi 3,4 godine lepo, nece da moze. Ja bih išao na nov Sony Z1 compact, jeste stariji model ali telefon i dalje rastura, manjih je dimenzija, lep na oko, ekran je HD pa se snapdragon 800 uopste ne muci. I baterija je strava. Jedino moze ekran da bude problem, ako se zalepi za Samsung amoled nema pomoci :D
:: Treba da uzmem telefon za sestru, do nekih 250e... Preferira samsung, mada mogu i drugi proizvodjaci. Gledam da taj telefon moze da gura Android bar narednih 3,4godina :: :: Koliko sam ja gledao moglo bi da dodje u obzir nesto ovako :: :: http://www.gsmarena.com/lg_g4_beat-7363.php (5.2` full hd, 1.5gb rama, Octa core cortex A53,Andero 405) - ima na kp za oko 260 :: :: http://www.gsmarena.com/htc_desire_820s_dual_sim-7115.php (5.5` ali 1280x720, 2GB rama, Octa-core 1.7 GHz Cortex-A53, 13mpx kamera) oko 250e - jedino sam malo skeptican po pitanju rada ovog chipseta Mediatek MT6752, da li neko ima iskustva sa pomenutim telefon, kakav je u radu i ostalo? Vidim da je po testovima iznad Snapdragon 615, a da je Mali-T760MP2 jaca od Andero 405, ali snapdragon se ugradjuje u vise telefona i malo im je jaca cena, pa zato pitam koliko je pouzdan mediatek :: Ovaj model mi deluje ok, jedino ako pristane na tako veliki ekran :: :: :: Sto se tice Samsung-a, modeli koji dolaze u obzir su :: S3 Neo - 170 :: J5 (5`, Quad-core 1.2 GHz Cortex-A53, 1.5Gb rama, Adreno 306, 13mpx kamera) 200e - Mislim da bi joj ovaj model najvise odgovarao, jedino sto sam skeptican oko ovog CPu-a, da li je on dovoljan za danasnje aplikacije i android? :: :: Od Nokie sam gledao ove modele :: :: Nokia Lumia 830 (5`, 1Gb rama, Quad-core 1.2 GHz Cortex-A7, Andero 305, 10Mpx kamera) - 200 :: :: Nokia Lumia 735 - ista kao 830 samo 4.7` ekran i kamera je 6.7mpx - 165 :: :: Ako je neko koristio pomenute modele nek napise utisak. Gledao sam razne testove, poredjenja ali ne mogu da se odlucim koji model bi bio najprikladniji za nju. Cini mi se da bi Samsung J5 odgovarao, ali nisam siguran zbog procesora, da li je dovoljno dobar. Sto se tice Lumia nisam imao priliku da koristim, da li ove konfiguracije su dovoljne da guraju win8 bez problema ::
Ja sam joj preporucio da uzme polovan telefon, ali nikako nece.
Gledao sam i Sony M4 Aqua, jako pristojan telefon, octa core, 2GB, 13mpx, 5` ekran, samo da vidimo da nije preveliki... a i sestra ne voli sony , zbog loseg iskustva sa xperijom U.
:: Treba da uzmem telefon za sestru, do nekih 250e... Preferira samsung, mada mogu i drugi proizvodjaci. Gledam da taj telefon moze da gura Android bar narednih 3,4godina :: :: Koliko sam ja gledao moglo bi da dodje u obzir nesto ovako :: :: http://www.gsmarena.com/lg_g4_beat-7363.php (5.2` full hd, 1.5gb rama, Octa core cortex A53,Andero 405) - ima na kp za oko 260 :: :: http://www.gsmarena.com/htc_desire_820s_dual_sim-7115.php (5.5` ali 1280x720, 2GB rama, Octa-core 1.7 GHz Cortex-A53, 13mpx kamera) oko 250e - jedino sam malo skeptican po pitanju rada ovog chipseta Mediatek MT6752, da li neko ima iskustva sa pomenutim telefon, kakav je u radu i ostalo? Vidim da je po testovima iznad Snapdragon 615, a da je Mali-T760MP2 jaca od Andero 405, ali snapdragon se ugradjuje u vise telefona i malo im je jaca cena, pa zato pitam koliko je pouzdan mediatek :: Ovaj model mi deluje ok, jedino ako pristane na tako veliki ekran :: :: :: Sto se tice Samsung-a, modeli koji dolaze u obzir su :: S3 Neo - 170 :: J5 (5`, Quad-core 1.2 GHz Cortex-A53, 1.5Gb rama, Adreno 306, 13mpx kamera) 200e - Mislim da bi joj ovaj model najvise odgovarao, jedino sto sam skeptican oko ovog CPu-a, da li je on dovoljan za danasnje aplikacije i android? :: :: Od Nokie sam gledao ove modele :: :: Nokia Lumia 830 (5`, 1Gb rama, Quad-core 1.2 GHz Cortex-A7, Andero 305, 10Mpx kamera) - 200 :: :: Nokia Lumia 735 - ista kao 830 samo 4.7` ekran i kamera je 6.7mpx - 165 :: :: Ako je neko koristio pomenute modele nek napise utisak. Gledao sam razne testove, poredjenja ali ne mogu da se odlucim koji model bi bio najprikladniji za nju. Cini mi se da bi Samsung J5 odgovarao, ali nisam siguran zbog procesora, da li je dovoljno dobar. Sto se tice Lumia nisam imao priliku da koristim, da li ove konfiguracije su dovoljne da guraju win8 bez problema ::
POLOVNI Iphone 5s. Nema boljeg telefona i zgodnijeg, samo treba naci manijake koji zure na Iphone 6s i uzeti taj mali koji nije glomazan a ima prostojnu kameru i sve ostalo.
Pokazacu joj G2. Ja sam joj i rekao za LG G2 ali kao i sve cure hoce Samsung ili Iphone.
Iphone sam gledao, ali ispod 300e ne moze da se nadje 5S u pristojnom stanju, a 5 oko 250-280e i ponovo sve je to macka u dzaku... Vidim da ima po oglasima dosta sa nekim kvarom, greskama.
Je l zna neko za koliko se moze naci u Americi iphone nov? Vidim na njihovom sajtu oko 550$ je iphone 6. Uglavnom ih tamo kupuju na ugovor.
:: Pokazacu joj G2. Ja sam joj i rekao za LG G2 ali kao i sve cure hoce Samsung ili Iphone :: :: Iphone sam gledao, ali ispod 300e ne moze da se nadje 5S u pristojnom stanju, a 5 oko 250-280e i ponovo sve je to macka u dzaku... Vidim da ima po oglasima dosta sa nekim kvarom, greskama :: :: Je l zna neko za koliko se moze naci u Americi iphone nov? Vidim na njihovom sajtu oko 550$ je iphone 6. Uglavnom ih tamo kupuju na ugovor.
Nasam sam za oko 230-240e, ima octra-core A53 1.7GHz, 2GB rama ,16GB, 16mpx kameru.. Pristojan telefon, ekran taman 5`.
Kako su se pokazali HTC?
Ako moze neko da me uputi na nekog prodavca koji ima HTC telefone, vidim da postoje dve verzije ovog telefona, ali nmg da nadjem koje su tacne oznake, tj kako ih razlikujem? Jedan ima Octa a drugi Quad, i Mediatek a drugi Andero grafiku.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.