Zdravo ljudi, Da li je neko probao IOS 9? Meni je stiglo juče,ali još nisam pustio update. Pustio bih,nego me zanimaju iskustva iz prve ruke. Još bolje ako je na Iphone 4s.
Pa gledao sam,citao... Jedino poboljsanje baterije mi je interesantno ako nije marketinski trik... Sve ostale stvari,Siri i te stvari za Amere ne znam koliko bi mi znacilo. A vec sam na 8.4.1 pa 9 i ne bi bilo mnogo sporije... Sacekacu verovatno 9.1 zvanicno jedino me muci ono so je VMARC rekao da je downgrade moguc jos samo 10ak dana....
Zato probaj 9, pa ako ne valja vrati na 8.4.1 Ja necu apdejtovati ni jedan dok ne izadje jailbreak. Imam i 4s i 6 plus.
:: Pa gledao sam,citao... Jedino poboljsanje baterije mi je interesantno ako nije marketinski trik... Sve ostale stvari,Siri i te stvari za Amere ne znam koliko bi mi znacilo :: A vec sam na 8.4.1 pa 9 i ne bi bilo mnogo sporije.. :: Sacekacu verovatno 9.1 zvanicno jedino me muci ono so je VMARC rekao da je downgrade moguc jos samo 10ak dana... :: :: :: ::
Ipad & ios9 sve radi bez problema.Jedino sto meni bode oci je da su upropastili Auto-Brightness.Ako su tu mislili da poprave poboljsanje baterije bolje da vrate kako je bilo.
M Power - 3770k - Beast 16GB - HyperX 120GB - 390X - Nitro 850W - H 100
A reci mi kakva je pricedura za vraćanje na 8.4.1. Nisam to pročavao. Da li je to njihova zvanična informacija da može da se vrati još 10ak dana? Inače nisam radio JB i telefon mi je na icloud, sve čisto. Neće biti nikakvih posledica ako se ide na 9 pa se posle vrati? Hvala ti, a hvala i ostalima !
:: Zato probaj 9, pa ako ne valja vrati na 8.4. :: Ja necu apdejtovati ni jedan dok ne izadje jailbreak :: Imam i 4s i 6 plus :: :: :: :: Pa gledao sam,citao... Jedino poboljsanje baterije mi je interesantno ako nije marketinski trik... Sve ostale stvari,Siri i te stvari za Amere ne znam koliko bi mi znacilo :: :: A vec sam na 8.4.1 pa 9 i ne bi bilo mnogo sporije.. :: :: Sacekacu verovatno 9.1 zvanicno jedino me muci ono so je VMARC rekao da je downgrade moguc jos samo 10ak dana... :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Ovo je sve za 9 beta. Da li je isto i za 9 koji nije beta :: Znači mora preko iTunes... :: :: :: :: http://bit.ly/1KXfkY :: :: :: :: :: :: :: :: M Power - 3770k - Beast 16GB - HyperX 120GB - 390X - Nitro 850W - H 100 :: :: :: :: :: ::
Deluje mi isto, odnosno deluje onako kao sto pise na merenjima po netu. Mozda za nijansu sporije. Videcemo. Dodali su aplikaciju iCloud drive i sada postoji mogucnost da se namesti da radi u Low power modu radi ustede baterije...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.