Pojavio se i resava dosta stvari Apple radi radnju :D
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
Znači do sada Apple nije znao `radnjU`?!? Vidi ti, i jabukari čekaju apdejt da bi rešili `dosta stvari` u OS-u? Do sada su `stvari` u operativnim sistemima šugavog iOS-a, imale mnogo problema i čeka se iOS 9.1 da reši nedostatke?? Jeli?!?
Hajde lebac ti Dejzane, objasni ti ovde nama hejterima, šta je to smrdelo u državi Danskoj, i lepo po stavkama napiši koje je stvari rešio novi OS a koje nisu bile rešene do sada na ajfonu u toliko prethodnih verzija? Hvala!
Apple je ozbiljna firma za razliku od Samsunga,HTC i ostalih firmi koje nemaju plan na duze staze a kamoli program. Ispravke su minorne ali vlasnicima i to smeta. Imaj u vidu da IOS 9.1 radi na 4S 5 godina starom modelu sto kod androida nije slucaj niti ce ikad biti. Postoje dva tipa ljudi koji mrze Apple a to su oni koji na ZALOST nemaju novca i oni koji smatraju da je Apple statusni simbol(svako ga moze imati na ugovor i to za smesne pare osim u zemljama treceg sveta poput Srbije i sl) Ukusi su razliciti svako uzima sta mu prija takodje ali sigurno si cuo za izreku imamo Mercedes i OSTALE automobile tako je u svetu mobilnih i racunara imamo APPLE i ostale ...
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Znači do sada Apple nije znao `radnjU`?!? Vidi ti, i jabukari čekaju apdejt da bi rešili `dosta stvari` u OS-u? Do sada su `stvari` u operativnim sistemima šugavog iOS-a, imale mnogo problema i čeka se iOS 9.1 da reši nedostatke?? Jeli?! :: :: Hajde lebac ti Dejzane, objasni ti ovde nama hejterima, šta je to smrdelo u državi Danskoj, i lepo po stavkama napiši koje je stvari rešio novi OS a koje nisu bile rešene do sada na ajfonu u toliko prethodnih verzija? Hvala!
Naravno da moze novi iOS i na stariji telefon, kad nista bitno i ne menjaju. Malo promene GUI i dodaju pa drajvera i to radi...
Samsung i ostale mrzi da se smaraju da sredjuju drajvere za stare modele, sto je i jedina prepreka da se vrti na starom telefonu. Cyanogen je delimicno resenje posto tamo srede drajvere za najpopularnije modele.
Ah, da... Posto nisu dali velike pare za telefon, Android korisnici ga i bez teskoce zamene novim. U osnovi daju iste pare, ali na rate, a imaju uvek nov telefon.
I ja imam 9.0.1.. Ja se brinem za Apple, cak mi i sada telefon radi odlicno, i pre update-a, a tek ce da ga zatezu, jer je normalno da svaki nov iOS ima po neki bag.. To sto se Android hejteri loze, who gives a fuck..
meni se pojavio 9.1 sad vidim da je 9.0.1 kad sam video na ekranu tako sam i napisao. Ko da je to i bitno ? Bitno je da se drze recepta perfekcije Sto se tice Samsunga i ostalih da sredjuju ne mogu i da hoce ,nije tu poenta broj modela vec zelja za novcem klepi te 550 evra i vise i onda opet sledece godine i tako u nedogled ovo uzmes jednom i miran si barem 4 godine ako ne i jace... @ ZooLoo bagova ima ali su toliko mizerni da retko mozes i da ih primetis a sto se hejtera tice samo mogu da hejtuju i to im je uspeh u zivotu...
:: Valjda je mislio na 9.0.1.Izgleda da sve bolje zna nego ono sto koristi....... :: :: :: :: M Power - 3770k - Beast 16GB - HyperX 120GB - 390X - Nitro 850W - H 100 :: :: ::
:: Iz kafane. Ja na stolu drzim flase, a ne mobilni.. :: :: Gigabyte Z77M-D3H, i5 3570 :: 3x8GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win X :: Frontier DIV :: :: ::
:: Pojavio se i resava dosta stvar :: Apple radi radnju : :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W ::
nisam ja pokusni kunic vec rigorozni korisnik koji hoce najbolje za svoje pare l pay for it
:: Dejzan , Zasto ne probas 9.1 B2 svakako je bolji izbor od 9.0.1? :- :: :: Intel i5 3570 :: Intel DZ77BH-55 :: 16GB Hyperx @160 :: 120GB SS :: :: ::
:: nisam ja pokusni kunic vec rigorozni korisnik koji hoce najbolje za svoje pare :: l pay for it :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: Dejzan , Zasto ne probas 9.1 B2 svakako je bolji izbor od 9.0.1? :- :: :: :: :: Intel i5 3570 :: :: Intel DZ77BH-55 :: :: 16GB Hyperx @160 :: :: 120GB SS :: :: :: :: :: ::
:: Dejzan-e da budes u toku 9.0. :: :: :: :: M Power - 3770k - Beast 16GB - HyperX 120GB - 390X - Nitro 850W - H 100 :: :: ::
Vuce vise batteriju nego sto je bilo sa predhodnicima. Performanse povecane za nekih 20%... (ipad) Prvi put mi se iskljucio na 2% ali ajde videcemo kako ce biti sa prvim punjenjem :-D Utisci su da lagano rade na optimizaciji animacija.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.