Iphone novi problem. Imessage registracija i operateri
STRANA 1 OD 1
tosas
Iphone novi problem. Imessage registracija i operateri
17.10.2015. 14:35
T62261
status: user broj poruka: 304
Zdravo svima. U poslednjih nekoliko dana vidim da mi je Iphone poslao preko 20 sms-ova na neki engleski broj i proverom sam video da je za registraciju Imessage servisa. To je poslao jednom na pocetku pre par meseci i sve je radilo i sad radi,ali je poslao veliki broj poruka. Moja zena isto Iphone 4s i poslao joj je 10-ak poruka. Sta bi bilo da sam u inostranstvu,prodao bih auto da platim racun? Operater pocinje na m i ne znam da li ima veze sa njima. Drug mi je kod operatera na t i nije imao prolema... Da li da gasim Imessage ili da menjam operatera ili da prodam Iphone? Hvala.
LoL! Kao sto kaze Masta Duqp, imas dosta solucija za dopisivanje.. Sto se tice operatera, na mts-u sam, pre neki dan resetovao fon, malo da ga osvezim, i aktivirao iMessage bez problema. Proveri parametre za odredjenog operatera da li su ti ok i to je to..
Sve kapiram. Ali ja nisam ni gasio iMessage,radi mesecima i nema problema i sad odjednom vidim uvecavanje racuna i pogledam listing i vidim 23 poruke ka Engleskoj... Osetio sam se ko ovca. Nista mi nije prekidalo i nisam video nikakve probleme,samo sam video uvecanje racuna i proverio listing. Ko da su me izvukli iz bubnja da malo platim... Nisam rekao da sam zvao korisnicki servis i da znaju za problem. Pricaju napamet naucene dve recenice kako se poruke salju u London i da je do telefona i da problem traje dve nedelje... Slazem se za druge aplikacije i iMessage sam odmah iskljucio
Na koji mail si im slao? mtsinfo@telekom.rs ? Ima i onaj obrazac za prigovore na sajtu?
:: I meni je nakucao 200din racuna, slao 20x zahtev za aktivaciju, svaki po 10din :: :: Posalji mail mts-u da ti storniraju te naplate. Ja sam im poslao juce, cekam odgovor :: :: ::
nije do operatera ,vec do telefona,kada sam stavio rucno za operatera MTS ,a ne auto trazenje ,problem je nestao.Kod mene je slao x poruka na prvog u imeniku.
:: nije do operatera ,vec do telefona,kada sam stavio rucno za operatera MTS ,a ne auto trazenje ,problem je nestao.Kod mene je slao x poruka na prvog u imeniku :: :: ::
Na taj mail sam im slao, medjutim, jos mi nisu odgovorili
:: Na koji mail si im slao? mtsinfo@telekom.rs :: Ima i onaj obrazac za prigovore na sajtu :: :: :: :: I meni je nakucao 200din racuna, slao 20x zahtev za aktivaciju, svaki po 10din :: :: :: :: Posalji mail mts-u da ti storniraju te naplate. Ja sam im poslao juce, cekam odgovor :: :: :: :: :: ::
Ništa ne vredi sigurno,a kakvi su redovi kod njih samo bi se iznervirao... Poslaću mail čisto principa radi. Da kažem da se ne slažem sa sistemom. :) A prešao sam kod njih pre mesec dana posle 15 godina na telenoru. Malo mi napravili dobrodošlicu :)
:: Vidim i meni roknuli 150din preko, jebacu ih usta! :: :: Slanje maila mislim da je suludo, odgovorice ko zna kada..a mrzi me da idem da se svadjam.. : :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: Gigabyte G.1 Sniper B :: Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mh :: Gigabyte GTX 970 G1 Gamin :: Seagate Baracuda 1T :: Seasonic G550 550W Gol :: Fractal Design Define R4 Black Pear :: Dell P2414H. :: ::
Pa dobro. I dalje te nisu baš otkačili :). Samo treba sledećeg meseca da šalješ žalbe za ovaj mesec jer su tek onda validni listinzi. Ovo sad je samo kao neki pregled... Meni još nisu odgovorili...
hahaha Amater.. Lepo je ziveti u zabludi i tvrditi ono sto je nedostizno .-) Mi koji koristim iphone, mi koristimo iMessage vise nego bilo sta .-) i ja sam PREzadovoljan! Intel i5 3570k Intel DZ77BH-55K 16GB Hyperx @1600 120GB SSD
:: Kakve veze ima MTS sa tim što glupi program instaliran na glupom telefonu :: šalje poruke u London :: :: ::
Pa npr ne prosledi kod potvrde koji je apple server poslao za telefon(sa kog je otisla poruka)... I npr. drugi operateri nisu imali ovaj problem... I sta jos da ti kazem kad sve znas.
:: Kakve veze ima MTS sa tim što glupi program instaliran na glupom telefonu :: šalje poruke u London :: :: ::
:: mt:s, imassage, Vatikan, SNS, DS... nije do Apple.. :: :: Citat: :: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!` :: ::
:: hahaha Amater.. Lepo je ziveti u zabludi i tvrditi ono sto je nedostizno .-) Mi koji koristim iphone, mi koristimo iMessage vise nego bilo sta .-) i ja sam PREzadovoljan :: Intel i5 3570 :: Intel DZ77BH-55 :: 16GB Hyperx @160 :: 120GB SS :: :: :: :: Kakve veze ima MTS sa tim što glupi program instaliran na glupom telefonu :: :: šalje poruke u London :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.