Već par dana mi iskacu neke reklame na android telefonu nznm kako da ih maknem dosadne su kao najgori triper. Nznm gde sam ih pokupio i kako. Evo Screenshota http://goo.gl/Soj0tK
Mada ima dobra fora sa reklamama, huawei neki isto to, posle reseta ostale reklame, stoji servis neko glupo ime i ikona neki bikini, disable na to i nema ih vise.
Ako ne mozes da se snadjes daj spisak all services, slikaj listu deo po deo i daj slike
Samo mi stalno iskace taj pravougaonik sa razlicitim reklamama u donjem desnom uglu imam opciju opt out koja me preusmerava da skinem neki tap core tako nesto. Ide mi na zivce vise ovo sranje a nemam zivaca da kasnije ponovo instaliram sve aplikacije ponovo.
Sad je red da zamenis mesta likovima na Avataru koji koristis. Da se ne lazemo, Android je sranje u odnosu na iOS. Ja imam Win Phone 8.1 i iskreno, osim sto nema bas tako intuitivan UI, sve ostalo je bolje nego na Android 5.1. iPhone je tu vec tata, nma dosadnih nepotrebnih popupova, bugova i slicno.
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
:: Sad je red da zamenis mesta likovima na Avataru koji koristis. Da se ne lazemo, Android je sranje u odnosu na iOS. Ja imam Win Phone 8.1 i iskreno, osim sto nema bas tako intuitivan UI, sve ostalo je bolje nego na Android 5.1. iPhone je tu vec tata, nma dosadnih nepotrebnih popupova, bugova i slicno :: :: :: `Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffe :: ::
Nikad nisam video tako nesto na home screen-u da se samo pojavi ikome..
Zar se aplikacije sa google Play-a ne instaliraju same kad tamo u podesavanjima stavis da se sinhronizuju, bilo dali reset taj telefon ili se ulogujes na novi?
Intel Pentium G3258+CM Seidon 120V R2|ASRock Z97M Pro4|MSI GTX460 TFII SOC|Kingston HyperX Fury Blue 8GB DDR3|Samsung 850 EVO 250GB|WD Green 1.5TB|Raidmax RX-535AP|Raidmax Hyperion|Samsung 2233|CM Devastatorhttp://valid.x86.fr/xh2zxz
Sve sam ovo probao i na kraju sam skontao da je problem u apk Premium Wallpapers HD nju sam obrisao i sada je sve okej. Ona je iz nekog razloga izbacivala adware. Ovu apk imam od skoro prvog dana.
Apsolutno tačno. Ja sam recimo instalirao neki krekovani Phone info ili kako se već zove i imao još veću zezalicu, reklame preko celog ekrana. Maknuo program i sve radi kao obično. Što se tiče ove budale koja se pali na Apple, paaa... neka on samo instalira ono što mu nameću drugovi sa apstora, šta će mu sloboda izbora u vezi 3rd party aplikacija. Pusti mozak na pašu, neka drugi razmišljaju za tebe i samo gutaj ono što ti serviraju. koju generaciju budala stvori taj iPhone, bog te mazo.
Pusti ga neka prica sta god hoce ja znam da ja iphone necu nikada kupiti za mene ce uvek iphone biti njesra. @Machine hoces da kazes da ovo ne moze da se desi na iphonu?
Jok ne moze haha ..pa dovoljno je da skineš neku aplikaciju sa cidije i zablokira ti ajfon kao od šale. Imao sam iPhone 4 par nedelja, video sam koliko je `brz` (a nije), koliko mu je kamera LOŠA u odnosu na kameru sa HTC HD2 modela (a toliko su je hvalili) i koliko je slab i nikakav bez džeilbrejka. Kada ga najzad džeilbrejkuješ, tražiš te cydia sources u kojima se nalaze aplikacije da bi mogao da mu hakneš sistem i tek nakon toga mozes da instaliraš piratske programe i to opet preko nekog dodatnog PC programa. Pa moze li komplikovanije?!? A tek ako skineš kao što rekoh sa Cydia iz nekog paketa aplikacija neki program koji te privuče a ne znaš da je pouzdan, ode mass` u propas`, zablokira sranje i mora reset.
Samim tim, ajfon je dobar samo onima koji ga koriste za fejsbuk i sms.
P.S. prodao ga na KP za iste pare za koje sam ga i kupio, to je jedina prednost ajfona u odnosu na ostale.
Resio sam problem, problem je bio do Premium Wallpapers HD (Slike za pozadinu) on je pravio problem nznm zasto? Nisam ga rutovao zbog SBB D3 GO aplikacije zato sto ako rutujem nece da radi onda trazi da bude unruted :)
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.