i obavestite druge da ga izbegavaju. Teski hostapleri...
Uzeo sam od lopovcina ZTE blade 3 za 5000 din juce. Lepo pitam coveka da li je dual core, a sad je dobio anemiju i tvrdi da mi sigurno nije potvrdio. Uzeo sam na brzinu posto sam ostao bez mobilnog u susretu sa nekim lakih prstica.
Dobio i kao bajagi garanciju na mesec dana. Telefon radi, ali posto je single core kilavi za medalju. Odem da ga vratim i SMRAD od vlasnika daje svega 3500 din i cvrst je u tome. Kazem lepo da malo smanje dozivljaj i da 4500 ili 4000 ali jok. Na pomen inspekcije je bilo - prijavite...
Volim ovakve teme zapravo, ovo jeste ono o cemu PC berza treba da se bavi. Mislim na realne scene sa prodavcima. Ovo je pokazatelj kod koga treba kupovati i koga treba izbegavati. Takodje da se oni pomenuti unaprede i izadju u susret.
Ali nazalost zbog pristrasnosti clanova, a i vlasnika ovog sajta zbog poslovne saradnje sa istim, ovakve teme se uklanjaju.
:: i obavestite druge da ga izbegavaju. Teski hostapleri.. :: :: Uzeo sam od lopovcina ZTE blade 3 za 5000 din juce. Lepo pitam coveka da li je dual core, a sad je dobio anemiju i tvrdi da mi sigurno nije potvrdio. Uzeo sam na brzinu posto sam ostao bez mobilnog u susretu sa nekim lakih prstica :: :: Dobio i kao bajagi garanciju na mesec dana. Telefon radi, ali posto je single core kilavi za medalju. Odem da ga vratim i SMRAD od vlasnika daje svega 3500 din i cvrst je u tome. Kazem lepo da malo smanje dozivljaj i da 4500 ili 4000 ali jok. Na pomen inspekcije je bilo - prijavite.. :: :: Gigabyte Z77M-D3H, i5 3570 :: 3x8GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win X :: Frontier DIV ::
Ma nije problem koliko sam ga platio, nisu to neke pare, da je dual core i da se ne vucara. Mrzelo me je da se smaram sa Tehnomanjom koja telefone ima na webu, pa tokom jutra skoci sa 5500 na 6800 din... a uz to i nema u svim radnjama nego na Batajnickom drumu... Tu mi puko film da se zajebavam okolo po gradu i natrcim na ova govna. Da je uzeo ko covek 500 kiniti i da budemo obojica zadovoljni... SMRAD...
Niti sam ja zagledao telefon, niti sam nesto zakerao. Nisam se ni cenjkao. I sad bi da me jebe u zdrav mozak smradina jedna.
Moja drugarica odnela telefon da dekodira kod njih. Na kraju je ispalo da ploca nije u redu. A telefon je bio nov iz mts-a, i tako je ostala bez telefon na kraju.. Zbog idiota... http://valid.x86.fr/xctzay
:: Ma nije problem koliko sam ga platio, nisu to neke pare, da je dual core i da se ne vucara. Mrzelo me je da se smaram sa Tehnomanjom koja telefone ima na webu, pa tokom jutra skoci sa 5500 na 6800 din... a uz to i nema u svim radnjama nego na Batajnickom drumu... Tu mi puko film da se zajebavam okolo po gradu i natrcim na ova govna. Da je uzeo ko covek 500 kiniti i da budemo obojica zadovoljni... SMRAD.. :: :: Niti sam ja zagledao telefon, niti sam nesto zakerao. Nisam se ni cenjkao. :: I sad bi da me jebe u zdrav mozak smradina jedna :: :: Gigabyte Z77M-D3H, i5 3570 :: 3x8GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win X :: Frontier DIV :: :: ::
`Prijavite`. Kad ga prijaviš, što se retko dešava, u slučaju da nema šuraka u inspekciji ode gazda 3 meseca na letovanje, firma promeni vlasništvo na ženu, sina, ujku pa natrag na njega, 2x se izgubi i nađe cela dokumentacija i na kraju ništa, telefon nikad nije ni bio kod njih u radnji, ti si hteo njima da ga prodaš, ili beše prodavao radnik neke telefone na svoju ruku, sad je otpušten jer potkradao on i firmu, morate sa njim.
Inače, gore opisana sitacija se stvarno desila, ne sa tim šopom ali isto polje, slična situacija sa neispravnim uređajem. I hvala Bogu, ne meni.
AMD FX 8350 Gigabyte GA-990XA-UD3 Kingston Hyperx Genesis 2x4gb 1600 Asus 970 Strix Samsung f3 Spinpoint 1tb WD black 1tb Super Flower SF-800P14HE Fractal Design Define R2 black pearl Altec Lansing MX-5021 Dell UltraSharp u2412
Pa realno poteraj im inspekciju nista te ne kosta, pa nek se oni zezaju sa njima kad ti licno solo vec ne mozes sam nista da isteras. Naebace jer realno za polovne stvari po zakonu prodavnica mora da daje garanciju od bar godinu dana a ako je ti nisi dobio napismeno uz racun dovoljno je da plate debelu kaznu, idi na tu kartu.
Imam napismeno garanciju na mesec dana, a ako po zakonu kaze godinu za polovnu stvar...
Poteracu inspekciju, ali mi dodje da proteram kamen kroz izlog, ili da kampujem ispred i svima koji hoce unutra kazem da su barabe i da zaobidju u sirokom luku.
:: Ma nije problem koliko sam ga platio, nisu to neke pare, da je dual core i da se ne vucara. Mrzelo me je da se smaram sa Tehnomanjom koja telefone ima na webu, pa tokom jutra skoci sa 5500 na 6800 din... a uz to i nema u svim radnjama nego na Batajnickom drumu...
Uputstvo za upotrebu Tehnomanije: nađi gde je uređaj najjeftiniji, zatim ga naruči od Tehnomanije (dostava je besplatna) i pri tom im reci gde si našao i pošto i daće ti po toj ceni (čak iako je ta cena akcijska).
ma koja teknomunija, kad prestanu da eksploatisu ljude na crno(zaposlene) mozda i kupim nesto od njih, a do tada pantomimicare/klovnove zaobilazim, nek zadrze slobodno `free` dostavu !!!
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
prijavi ih inspekciji posto su prevaranti i hohstapleri...jbt ovde radi ko kako hoce, i treba svako ko ima bilo kakvih problema(jos ako su nefer i neposteni prodavci) da prijavljuje odmah istog momenta...neverovatno
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.