Jel koristi neko MX4/ MX5/ M1/ M2 Note? Interesuje me par stvari, prvo, koliko je izmenjen taj FlyMe u odnosu na obicni android, drugo, koristim g2, i on ima 5-6 modela, tipa verizom, at&t, Eu model, itd, da li je tako i sa meizu modelima? Postoji li neki internacionalni model, tj oznaka koji ce da radi bez problema kod nas? Kamera, vidim da je sony senzor uglavnom, neki kazu da nije nesto, neki ga hvale, vise volim od korisnika direktno da dobijem utiske.
Ja planiram mx5 ili mx4 po mogucstvu sa Telenora zbog garancije.. Hvala unapred.
Mx4 iz telenora sam koristio. Mnogo lici na apple. .sto najgore i takve postavke ima. Samo ono home dugme za nazad i to je to. Imaju jos neke precice na njemu ali ponovo... Ako uzimas polovan, pazi da nije zakljucan na njih nalog. http://valid.x86.fr/xctzay
:: Jel koristi neko MX4/ MX5/ M1/ M2 Note :: Interesuje me par stvari, prvo, koliko je izmenjen taj FlyMe u odnosu na obicni android, drugo, koristim g2, i on ima 5-6 modela, tipa verizom, at&t, Eu model, itd, da li je tako i sa meizu modelima? Postoji li neki internacionalni model, tj oznaka koji ce da radi bez problema kod nas? Kamera, vidim da je sony senzor uglavnom, neki kazu da nije nesto, neki ga hvale, vise volim od korisnika direktno da dobijem utiske :: :: Ja planiram mx5 ili mx4 po mogucstvu sa Telenora zbog garancije. :: Hvala unapred :: :: Molim apple fanatike da zaobidju temu. :: :: :: fx6300 @ 4.6gh :: 990fxa-ud3 rev 4.0 :: Samsung 850 EVO 250GB :: 4Gb @ 1866 :: GTX 460 Hawk :: Seasonic X-series 650KM :: Genesys XXXL mousepa :: Zowie FK :: :: dead silent pc
Hvala na odgovoru. Nije mi bitno sto lici na iphone, ne patim od toga. Kako se tebi cini sto se tice kvaliteta kucista, stakla, kamera mi je isto bitna, na mx4/mx5 da li ima suma itd... Jel si imao nekih problema sa aplikacijama?
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.