Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Ljudi pomagajte molim vas :)
STRANA 1 OD 1
AaAa Ljudi pomagajte molim vas :) 14.11.2015. 21:29 T62412

status: user
broj poruka: 661
Trazio sam ovde na berzi,raznim sajtovima i torrentima i nista da valja
Treba mi navigacija za android 480x800..ali sve sto sam skidao nije kompletno..ne mogu da instaliram APK file?!?!?
Davno sam skinuo iGO i bio je oko 3.5GB ali je bilo sve u njemu..Imam veliki problem,ne radi mi ni jedna kako treba?!?
Ajde ako neko ima proverenu nek mi posalje na miloshjovanovic88@gmail.com i neko uputstvo
Hvala u napred :).
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed aaaaaa! Ajoj, a za koji uredjaj? Koji model tableta/fona? 14.11.2015. 22:10 #607450

broj poruka: 11012
....

zerocool55 re 15.11.2015. 00:37 #607460

broj poruka: 1131
Ja bi hteo da igram Crysis 3 i GTA V na pentijumu, ali ima jako velikh problema molim za pomoc !

Spike skini odavde 15.11.2015. 01:13 #607461

broj poruka: 223
http://android-zone.ws i modifikuj system fajl da prikaze u tvojoj rezoluciji
gilopile ... 15.11.2015. 02:16 #607465

broj poruka: 9459
AaAaaaAaaAaaaaaAAAaaaaAAaaaAAaaaaa, pogledaj e-mail.

Tortarantulo, a zar je bitno koji je fon u pitanju ili tablet? Posto je .apk, 99% da je android, a rez. je rekao da je 480x800 i to je to. Nebitno da li je tesla, LG, EI Nis, Obodin, Samsung ili pak Sloboda Cacak...:)

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

Gare87 probaj sygic 15.11.2015. 02:46 #607467

broj poruka: 4725
nemam linkove ali ima da se nadje `offline` verzija, gde mozes da downloadujes mape po potrebi besplatno, radi odlicno, odlicno pokazuje, precizno...

AMD Phenom II 960T 3.5Ghz
MSI 870S-C45
Patriot 2GB DDR3 1600MHz
Kingston 4GB DDR3 1600Mhz
WD10EARS 1TB
WD1003FZEX 1TB
Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W
Windows 8.1 RTM 9600 64-bit

tortojed Pilence, nije bas da nema veze - mnoge aplikacije/programi cije se instalacije 15.11.2015. 07:35 #607470

broj poruka: 11012
nalaze u ``univerzalnom`` Android-formatu NISU kompatibilne sa mnogim uredjajima, uprkos cinjenici da ovi uredjaji imaju NEKU verziju Androida. Ponekad zbog same verzije, ponekad zbog hardverskih specificnosti.
Tako, na primer, moguce je nabaviti instalacioni fajl te i te verzije ``google maps`` sa APK ekstenzijom. Ali, tesko da ces ove mape moci da instalises na BILO KOJU verziju Androida i na BILO KOJI model Android-telefona/tableta/navigacijskog uredjaja...
Nedavno sam cuo za takav slucaj - covek kuka ``evo mapsxxxxblablabla.android.apk, evo telefona (neki stariji ShampitaSung), nece mape na moj telefon...``. Kad ono, guglova podrska kaze: this version of ``maps`` are not compatible with Android versions older than 4.0``. Covek pokusao da instalise noviji Android, preko Odin-a...E, ne mozeeeeee....

zerocool55 Re: Pilence, nije bas da nema veze - mnoge aplikacije/programi cije se instalacije 15.11.2015. 08:09 #607472

broj poruka: 1131
Upravo ono sto sam ja rekao (malo sarkasticno) ne mozes ocekivati od telefona koji ima par gigabajta interne memorije ili manje i 256 MB rama da to potera jer jedino sto mi pada na pamet sa tom rezolucijom ekrana a Android je da neki hard kor tezak krs od telefona koji se muci i ovako sam da ostane ziv a kamoli kada se na njega instalira 1 ili vise aplikacija ako je i to moguce , ne bi me iznenadilo da mu je verzija Androida V2 koma nesto i nije ni cudo sto nece da instalira..

:: nalaze u ``univerzalnom`` Android-formatu NISU kompatibilne sa mnogim uredjajima, uprkos cinjenici da ovi uredjaji imaju NEKU verziju Androida. Ponekad zbog same verzije, ponekad zbog hardverskih specificnosti
:: Tako, na primer, moguce je nabaviti instalacioni fajl te i te verzije ``google maps`` sa APK ekstenzijom. Ali, tesko da ces ove mape moci da instalises na BILO KOJU verziju Androida i na BILO KOJI model Android-telefona/tableta/navigacijskog uredjaja..
:: Nedavno sam cuo za takav slucaj - covek kuka ``evo mapsxxxxblablabla.android.apk, evo telefona (neki stariji ShampitaSung), nece mape na moj telefon...``. Kad ono, guglova podrska kaze: this version of ``maps`` are not compatible with Android versions older than 4.0``. Covek pokusao da instalise noviji Android, preko Odin-a...E, ne mozeeeeee...
::
AaAa Izvinjavam se sto mi je to promaklo :) 15.11.2015. 10:15 #607481

Razumno je sto se malo sprdate na moj racun :).Nisam stigao u zurbi da napisem model telefona..U pitanju je SAamsung Galaxy core prime(moze da izgura vise aplikacija).
@tortojed delimicno sam i odgovorio sa apk i 480x800 ali ...

@zerocool55 koji je pentijum u pitanju..mozda imas malo rama? :)

@Spike potrazicu..valjda cu se snadjem?

@gilopile jel mozes da proveris dal si poslao na dobar mail..nije mi stiglo nista?
Skinuo sam ja ranije iGO oko 3.5GB i bio je za sve verzije sa apk fajlom i raznim rezolucijama...pa sam zato zaboravio detalje modela isl.Ali sam to nekako obrisao majmun :)

@Gare87 mislim da nece da moze..zato sto treba navigacija u koju moze da ubacuje vise ruta,a to je igo mogao..Mislim da sygic to ne moze?

@tortojed ima i to smisla sto pricas,nije iskljuceno

@zerocool55 tebe znam `oborio si 125 racunara sa 11god` :).Nisam dao vise detalja ali nisam majumun da teram nesto na digitronu,nisam toliko glup :).Izvinjavam se sto nisam bolje informisao.

Gilopile ajde molim te probaj opet da posaljes mail..hvala

gosha70 iGo 15.11.2015. 11:09 #607484

broj poruka: 192
pogledaj mail

duqp Ako se ne snadjes 15.11.2015. 11:37 #607486

broj poruka: 3466

U toku nedelje, imam ja custom navigaciju, glasovi Toma i Nevena, sve namesteno lepo, poslednji apdejti ucukani, oko 4gb.

Samo spremi memorijsku karticu sa 4gb i će namunjimo to da radi.

gilopile ... 15.11.2015. 16:25 #607494

broj poruka: 9459
AaAaAaAaAaAaAaAaAaA, poslao ponovo. Pogledaj po folderima, spam....Mozda nije u inbox.

Tortilja, ok, ali sam ubedjen da nema neki krs sa froyo 2xx androidom, mada i tu radi. Ovaj radi na svim zivim tel na koje sam instalirao...Android 4xx pa na dalje. Fon ne mora biti zver, odlicno rdi i na matorijim 1GHZ/512/4GB.

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

AndRey A sto ne bi.. 15.11.2015. 16:38 #607495

broj poruka: 324
Probao neku drugu aplikaciju. Koristio sam iGo ali bas zbog tolike frke oko toga, nisam imao zivce da stalno sredjujem to. Elem aplikacija Maps.me je fantasticna, besplatna, vrlo precizna i vrlo pregledna. Skines drzave koje ti trebaju i radi sve ko sat, bez net-a naravno. Ja sam koristio letos za Srbiju, Makedoniju, Grcku i Bugarsku i prezadovoljan sam. U Solun i Skoplje udjes i izadjes za 15 minuta :D

offline71 re 15.11.2015. 18:05 #607502

broj poruka: 462
Ili probaj iGO NextGen http://tinyurl.com/pgazylu .Ovde sve imas spakovano,samo instaliraj apk i teraj... http://tinyurl.com/nvze2wy

AaAa Hvala svima na predlozima i pomoci :). 16.11.2015. 12:54 #607546

@gosha70 vidi mail

@duqp Mozes da mi posaljes u mailu(onom na pocetku teme),ako se budes setio i ne bude te mrzelo :).To bi bilo super...a za mesto ne brini :)

@gilopile Nista mi jos nije stiglo?!Kledao sam cak i korpu :)...Nema veze,hvala ti ..poslao mi je gosha70
Ma telefon je OK 1GB rama quad proc i sl...

@AndRey Probao sam MAPS.me ali nije to to,lose je rutovanje sa vise destinacija i sl. Verujem ti,ali meni ne odgovara..Hvala na predlogu

@offline71 Probao sam iGO nexgen i lepo to izgleda,al mi nekako neozbiljna..lose su opcije,nije detaljna

Posao za koji je navigacija namenjena je veoma slozen..mnogo istovarnih mesta,mnogo gradova i sela...mnogo radnji.Tako da navigacija mora da bude dosta precizna i laka za koriscenje..ako me razumete? :)
Ova koja se instalira u telefon je za privremenu pomoc,a i neku dopunu..posto je Garmin navigacija(ne telefon) ukradena iz kobmija..i ovo bi sluzilo kao zamena dok se ne kupi druga.
Hvala jos jednom svima na pomoci..skratili ste nam muke :)

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs