i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V7
Koristim Lumniu 630 skoro dve godine i ne mogu da zamislim povratak na android... Ne znam oko čega toilka frka, ali Win 8.1 mi nije štucnuo na ovom telefonu, a baterija traje dva dana sa uključenim vajerlesom... Neuporedivo u odnosu na android.
Ne znam kako se Anbolid ponaša na jačim telefonima
18.11.2015. 23:20
status: user broj poruka: 6106
ali znam da je na mom Galaksi Ajsu 2 i 2.3.6 i 4.1.2 radio kenjkavo, iako telefon koristim samo za osnovne radnje. Kad mu je istekla garancija, stavio sam mu kastom ROM, operisan od svih Samsungovih gluposti, i tek sada telefon radi kako treba.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V7
Android-i 4.0 - x.xx vise nego perfektno (perfect +) radili/rade...
19.11.2015. 11:04
status: user broj poruka: 11012
na zillion jeftinih a kvalitetnih telefona, kako mojih (pre ovoga kojeg sada imam - S2 Plus - imao sam S Advance) tako i svih onih u ``mom okruzenju`` (sestra, zet, sestric, komsije, kolege u firmi). Malobrojni PROBLEMATICNI slucajevi, kada se o mob. telefonima radi, za koje ja LICNO znam, bili su Ajd`fon 4S (jedna moja koleginica ga je imala) i neka od jeftinijih WinPhone nokija (kolega). Ajdfone prvo nije mogao da radi kod nasih provajdera (u redu, bilo je to poodavno), onda se isppostavilo da mu je konektivnost ogranicena na druge ajd`fone te da sere kvake kada treba nesto snimiti na PC ili sa njega (uz obavezni AjdTjuns itd.), zatim se malo pokvasio na kisici, poceo da kenja kvake i crk`o k`o otrovana bubasvaba. Koleginica se PREPORODILA kada je posle njega presla na S3. Kolegina Njokica je bila zakacila onaj cuveni WP bug sa nekontrolisanim narastanjem junk-a (nesto kao nemogucnost brisanja sadrzaja temporary foldera pa je sistem padao i nije mogao da se, hm, digne, itd.) sto je ubrzo, kako sam nacuo, reseno, ali, jebi ga - lipsi magare do zelene trave - kolega je presao na nekog Android Sony-ja i plovi punim jedrima...
Nema razloga da se ne veruje da sve ono sto vazi za PC m$ Win, vazi i za ``telefonsko izdanje``, to ce reci: buggy, buggy, buggy...
Meni je prelazak na Win posle Androida pun pogodak!Na Android se ne bih vratio vise nikad do god postoji Windows!A bagova je bilo u ranijim verzijama Win, sada gotovo da ih nema vise, a svaki Android je pun sranja! Koristio sam i Symbian,iOS,Android a sad i Win pa mogu da kazem da sam potpuno sagledao sve prednosti i mane svakog od njih i Win je po tom pitanju najbolji zasad! Jedino se kajem sto nisam presao na Windows ranije i sto sam se patio sa Androidom toliko!
Kapiram da postoje razlicita trzista i krugovi korisnika, ali ja u svojoj okolini, sto na internetu, sto uzivo, primecujem bas suprotnu tendenciju. Ljudi su odusevljeni prelaskom, a cene su vise nego povoljne. Istina, nisu to ljudi koji kupuju flagship telefone.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.