Racunar (windows 10 N je OS) nikako nece da prepozna(instalira) driver kako treba za Lumia 535. Kao Lumia 535(RM-1089) kao nema driver, odem install iz managera nece. Probao nekoliko `fixova` nista. Da li je neko imao slican problem?
Zeleo bih da se zahvalim Microsoftu na odlicno odradjenom poslu (DEBILI). Sad cemo taj suite da probamo, kao da koristim win 98, al ajde. Hvala za info.
Nista, nece ni da pokrene, samo vrti searching for updates on this computer... vec skoro pola sata. Moram da ga ubijem u manageru. Jos jednom GJ MICROSOFT.
Hajde probaj ukljuci sa drugim USB kablom, po mogucnosti nekim kracim kablom, ukljuci na USB koji se nalazi sa zadnje strane ako je lap-top onda promeni USB , desavalo mi se da nece sa svakim kablom da instalira windows phone, da li kablovi imaju nesto veci otpor zbog duzine-nekvaliteta ali desava se...
A da, telefon otkljucaj i ostavi pa vidi sta ce se pojaviti...
Ne vredi ova N verzija win 10 je katastrofa sto se podrske tice. Evo ceo dan nece da mi odradi update, s`vremena na vreme ne radi mi search windows opcija, bilo je tu jos ko zna kakvih gluposti sto sam naletao na netu dok sam pokusao da resim svoje probleme. Svaki troubleshot mi pukne (not responding). Strasno! Gospoda iz MS podrske na sve to uredno kazu sredicemo i izvinjavamo se zbog vasih problema, to vec traje sigurno 3-4 meseca. Na kraju sam ja idiot sto koristim legalan softver, dok raznorazni custom buildovi rade kao sat. Realno jesam.
Tebe bas muci taj OS. Probaj sfc /scannow iz cmd-a, mozda resi problem ukoliko se neki od sistemskih fajlova ostetio. Proveri da nisi ugasio neki od servisa koji je odgovoran za troubleshoot ili update... Ako ne pomaze nista, reinstalacija (ili sto bi srpski IT gurui rekli, `dizi` sistem :)
Drugar je imao problema slicnih sa nekim micom pa sam se odmah setio (doduse to je bio 8.1). Sistem kao sistem radi, ok, samo eto s`vremena na vreme iz nekog razloga nece search i ova glupost, zbog toga ne pada mi na pamet da obaram. Dizao sam ga klot pre 2 meseca, jer mi je direktan update sa 8.1 na 10 sve unistio, znaci nista nije radilo (jos jednom hvala Microsoftu), sva sreca da sam neke projekte za faks iz SQL-a i PHP-a (slucajno) back upovao.
Da ne otvaram novu temu, vidim da ima upucenih u Win telefone. Skoro sam uzeo nov paket kod MTS-a ali se je ispostavilo da Lumia 630 ne zvace 4G kartice... Ima li resenja za to? Iz MTS-a rekose da ce zvati kada bude resenja, ali od toga nema nista izgleda.
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
ne znam ali mislim da dual sim nema nikakve veze ,i normalno sam se kacio na racunar samo bocnem kabal i to je to . Doduse ima ona neka aplikacija Phone Comapanion pa preko nje se radi sve ,trenutno sam na win 7 pa ne mogu tacno da nadjem sad ali nisam imao problem sa time . E sad moj telefon je dosao iz poljske to jest radjen je za njihovo trziste pa sad ne znam da li i to ima neke veze .
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.