Koristio sam gore pomdnuti telefon skoro 6 godina i moram da kažem da me je dobro sluzio. Sada imam drugi telefon a iphon bih ostavio ženi koja nije mnogo zahtevna lo pitanju telefon. Njoj je vazno da baterija dugo traje, da telefon bude otporan na fizička oštećenja i da ima solidnu kameru. Iphon 4 ispunjava kriterijume pod uslovom da se zameni bateija- koja nemoze da istera 24 časa rada i da se zameni displej koji ima žutu fleku sa desne stran- verovatno od pregrevanja. Molim forumaše da mi preporuče servis. Hvala
Baterija 8e nabavna npr i ekran 17 do 20e nabavka i ne treba nista vise :) Idemo zajedno u veleprodaju i ja cu besplatno da ti zamenim sve. Sednes sa mnom i vidis kako to ide :) Ti samo eto kasnije kad nekome nesto zatreba posalji kod mene i to je to.
8€ kineska baterija +17-20€ kineski ekran = 25-30€ i ima iPhone 4 opcija da ne placa tebi ruke. 25-30€ + 50€ za ovaj njegov (24h baterija i nije tako los rezultat za nekoga ko bi iphone za 50€ i ne smeta mu mrlja na ekranu) = 75-80€, dodaj jos malo do 100 i ima iPhone 4s neuporedivo brzi, upotrebljiviji telefon sa originalnim ekanom i baterijom.
Popravka se ne isplati cak ni u tom slucaju kada ne placa zamenu. Sa placanjem zamene gubi svaki smisao.
Ma niko ne spori tvoju ponudu, i samo idiotu ne bi bila vise nego korektna. Stvar je u tome da je iPhone 4 neisplatljiv za bilo kakve popravke, osim ako nema neku emotivnu vrednost .) Uostalom, ljudi cesto i ne prave razliku izmedju iPhone 4 i 4s. Ako je njegov 4s onda mu se popravka i te kako isplati, pogotovo ako je cena okvirno ista, a trebala bi da bude...
A samo da vidis kad dodje neko i trazi ajfon 4 i pokazem oba i kazem evo za 20ak eura vise imate skroz drugi uredjaj i sve mnogo bolje i kao iz topa ma necu hocu ajfon 4. Niti se radi o lovi nego samo ljudi nisu u toku niti zele da naprave 4vs4s poredjenje.
Dragi moji drugari forumaši, Hvala na odgovorima. Ja sam prvi vlasnik telefona, koji prakticno nema ni jednu ogrebotinu i mislim da teško mogu da nadjem drugi polovan u takvom stanju. Ako bi se lepo zamenila baterija i evdntualno lcd, mojoj supruzi bi bio odličan.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.