Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
novi život za iphone 4
STRANA 1 OD 1
nikolajev novi život za iphone 4 10.04.2016. 11:31 T63390

status: user
broj poruka: 284
Koristio sam gore pomdnuti telefon skoro 6 godina i moram da kažem da me je dobro sluzio. Sada imam drugi telefon a iphon bih ostavio ženi koja nije mnogo zahtevna lo pitanju telefon. Njoj je vazno da baterija dugo traje, da telefon bude otporan na fizička oštećenja i da ima solidnu kameru.
Iphon 4 ispunjava kriterijume pod uslovom da se zameni bateija- koja nemoze da istera 24 časa rada i da se zameni displej koji ima žutu fleku sa desne stran- verovatno od pregrevanja.
Molim forumaše da mi preporuče servis.
Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC 10.04.2016. 12:32 #617088

broj poruka: 9437
Sve to dok zamenis, bolje da joj kupis polovan 4s a taj prodaj.

El Capitan

duqp Servis naravno kod mene 10.04.2016. 14:39 #617093

broj poruka: 3466

Baterija 8e nabavna npr i ekran 17 do 20e nabavka i ne treba nista vise :) Idemo zajedno u veleprodaju i ja cu besplatno da ti zamenim sve. Sednes sa mnom i vidis kako to ide :)
Ti samo eto kasnije kad nekome nesto zatreba posalji kod mene i to je to.

Isto vazi za ostale kolege forumase :)

Mejl softver@bk.ru ili ne00zx@live.com

A vmarc pa ne moze za te pare bas da nadje polovan jbg takav neki je bar 70e

VMARC 10.04.2016. 14:47 #617094

8€ kineska baterija +17-20€ kineski ekran = 25-30€ i ima iPhone 4 opcija da ne placa tebi ruke.
25-30€ + 50€ za ovaj njegov (24h baterija i nije tako los rezultat za nekoga ko bi iphone za 50€ i ne smeta mu mrlja na ekranu) = 75-80€, dodaj jos malo do 100 i ima iPhone 4s neuporedivo brzi, upotrebljiviji telefon sa originalnim ekanom i baterijom.

Popravka se ne isplati cak ni u tom slucaju kada ne placa zamenu. Sa placanjem zamene gubi svaki smisao.

El Capitan

duqp ... 10.04.2016. 14:53 #617096

To je tacno. Ima vise opcija pa neka odluci covek kako mu najvise odgovara.

Ja vise od ovoga ne mogu da mu ucinim.

Da sam mu ja predlozio 4s ispalo bi imam neku karabajlu koju bi da uvalim nekome a da uzmem njegov top iphone 4 :)

Tu smo jbg pa cemo lako.

VMARC 10.04.2016. 14:57 #617097

Ma niko ne spori tvoju ponudu, i samo idiotu ne bi bila vise nego korektna. Stvar je u tome da je iPhone 4 neisplatljiv za bilo kakve popravke, osim ako nema neku emotivnu vrednost .)
Uostalom, ljudi cesto i ne prave razliku izmedju iPhone 4 i 4s. Ako je njegov 4s onda mu se popravka i te kako isplati, pogotovo ako je cena okvirno ista, a trebala bi da bude...

El Capitan

duqp Pa da 10.04.2016. 15:08 #617098

A samo da vidis kad dodje neko i trazi ajfon 4 i pokazem oba i kazem evo za 20ak eura vise imate skroz drugi uredjaj i sve mnogo bolje i kao iz topa ma necu hocu ajfon 4. Niti se radi o lovi nego samo ljudi nisu u toku niti zele da naprave 4vs4s poredjenje.

Zato 5se munja nebeska :)

nikolajev 4/ 4s 10.04.2016. 16:36 #617100

broj poruka: 284
Dragi moji drugari forumaši,
Hvala na odgovorima.
Ja sam prvi vlasnik telefona, koji prakticno nema ni jednu ogrebotinu i mislim da teško mogu da nadjem drugi polovan u takvom stanju. Ako bi se lepo zamenila baterija i evdntualno lcd, mojoj supruzi bi bio odličan.
duqp Pa okej 10.04.2016. 16:55 #617101

Zamenicemo rekao sam ti koja je procedura i sta te ceka.

Nedeljom nema tih egzibicija a ostalim danima kad god ti odgovara javi se i zavrsicemo.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs