Zamolio bih vas za preporuke na zadatu temu. Ne trazim nista konkretno. Tj neka bude da trazim best buy i svakako ne nesto ispod 5000 mAh. Ne spominjem cenu ni proizvodjaca. Nemam iskustva sa ovom materijom i nikada se nisam susretao sa njom, tako da o tome nista ne znam...
Dell Inspiron 3737 Intel Core i7-4500U 1.8GHz 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz 1TB SATA 5400rpm AMD Radeon HD 8870M 2GB DDR5 17.3` LED Backlight HD+ 1600x900 (TrueLife)
kostala me oko 20ak evropejskih monetarnih jedinica, i prezadovoljan sam. od tad kupih jos 3: cale, drugar, supruga... svi happy i srecni.
cujem da je drugarova malo pocela da posustaje, kaze slabija je. skapirali smo da je dopunjavao telefon 2x dnevno preko baterije zadnjih ...Kad su izasli pokemoni??? Kontam da je to razlog deformiteta jedne od celija...
Pa ove za baKterije... Kad kliknem na linkove ono sve na spanskom...
Edit... Sad dodjoh kuci pa reko daj da vidim da li su i od kuce linkovi na spanskom kad ono na engleskom... Na poslu nam je izlaz na net preko CH/SE pa alibaba nesto drugo nudi kao osnovni jezik...
Citat: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`
2 godine koristim stariji malo model, ali i sa ovim sam prezadovoljan. Puni se 2 puta dnevno. 3 puta napuni bateriju od 3100 mAh dok telefoni rade ! Bolje od toga nisam vidio. Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.