Ako je verzija SM-G935F možeš da svuces gb verziju sa sammobile i preko odina flesujes. Full reset, pre i posle flesovanja da bi se izbegli mogući problemi... Vidim da se mnogo njih žali na probleme sa novim firmverom tako da ti savetujem da se strpis .) Ne aktivira se knox, niti gubis garanciju...
Ako je verzija SM-G935F možeš da svuces gb verziju sa sammobile i preko odina flesujes. Full reset, pre i posle flesovanja da bi se izbegli mogući problemi... Vidim da se mnogo njih žali na probleme sa novim firmverom tako da ti savetujem da se strpis .) Ne aktivira se knox, niti gubis garanciju...
Ja sam naleteo na ovaj klip, pa me je zainteresovala prica za Nugat bas zbog kamere. Planiram na leto neke opasne klipove da snimam sa telefonom, tipa paraglajding dole u CG, zip lejn, malo ronjenje i tako...
Odustao sam od kupovine go pro black 5, jer koliko vidim s7 edge savrseno snima 4k rezoluciju, identicno kao go pro. Steta samo sto ne snima 4k i 60 frejmova. To ce moci ovaj novi s8...
Ma nervira me sto kod ove zajebancije moras da iskesiras jos 100e za dobru mem. karticu, jer aparat dolazi go ko` pistolj. Plus jos jedno 60-70e za raznorazne dodatke...
Nisam siguran koja vrsta, ali mi je prijatelj koji se razume u te zajebancije rekao da vidim neku najbrzu, valjda je bitan taj upis/zapis kao kod ssd-a, jebem li ga... A bez zelene(100e) mi je rekao da nemam prakticno nista.
Ma go pro zajebancija je pljacka, nema tu price. Pa ti dodaci kao od zlata da su napravljeni, a obicna plastika i negde malo metala... 1 evro to kosta kineza da napravi... :D
Odmah na pocetku je to objasnjeno, ovo ostalo u klipu i nije toliko bitno. Sto se tice varijante, 1x, 0.5x, stavite slobodno off. Najbrze telefon radi provereno.
Stigao nugat i kod mene, sad cu bas da ga probam. Znam sto posto da je malo poboljsana kamera, boje itd.(postavljao sam gore linkove). Videcemo za ostalo.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.