Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Zastita....
STRANA 1 OD 1
srdjanl Zastita.... 04.02.2026. 21:20 T69490

status: user
broj poruka: 1549
Pozz svima,ima li neka radnja recimo N.Sad da moze kvaliteno da zalepi zastitnu foliju ili jos bolje zastitno staklo na mobilni sa zaobljeni ekranom?
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DmasteRNo1 3G Store 05.02.2026. 08:04 #684673

broj poruka: 6125
Kod njih sam stavljao folije i na moj i na sestrin telefon (tj. oni su ih postavljali). U radnji koju imaju u Bigu. Rade veoma dobro. Jedino što naši telefoni nemaju zaobljen ekran na ivicama, ali ne verujem da neće moći i na zaobljeni da namontiraju foliju da bude tip-top.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
operator Re 06.02.2026. 01:44 #684678

broj poruka: 4318
Na Spensu u prizemlju lik PRAVI FOLIJE koje idu na telefone. Ne možeš da ga promaši. Odmah do stepenica je. Najbolji u Srbiji, do sada.
Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću.

pmfrulez ne stavlja foliju 06.02.2026. 14:16 #684684

broj poruka: 1003
sa zastitnim staklom se desavalo da se polomi staklo a ekran ostane citav ,al sa folijom nijedan ekran druze nije preziveo na prvi pad ozbiljniji

Ryzen5 5600x+NZXT Kraken Z63
B550 Aorus PRO AC
ASUS GeForce RTX 3070Ti TUF GAMING
HyperX Predator 2x16GB 3600MHz
500gb Samsung 980 PRO M.2
2tb Adata XPG Gammix S11 PRO M.2
JONSBO MOD3
Corsair RM1000x
ROG Strix XG43VQ

:: www :: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
blackwolf Re: ne stavlja foliju 07.02.2026. 14:09 #684687

broj poruka: 1536
Meni telefoni ispadaju svakodnevno i nisam slomio ekran pa ima najmanje 5-6 god, današnji ekrani nisu uopšte toliko osetljivi, jedan telefon sam čak učepio više puta vratima od auta, samo neka silikonska maska koja izlazi van ivica ekrana i to je to. Nosim inače konstantno 2 telefona.
Mene lično staklo više smara nego što mi pomaže, zato što pukne na najmanji pad, i onda ga uvek slomim nedelju dana nakon što ga stavim, pa ga onda opet menjaj i tako u krug.
Tako da sam pre 5-6 god počeo da nosim folije čisto da sačuvam ekran od ogrebotina tipa ključevi, kada udžepu nosim 2 telefona i slično, i ne pada mi na pamet da se vratim na staklo.

Black Wolf

:: sa zastitnim staklom se desavalo da se polomi staklo a ekran ostane citav ,al sa folijom nijedan ekran druze nije preziveo na prvi pad ozbiljniji
::
:: Ryzen5 5600x+NZXT Kraken Z6
:: B550 Aorus PRO A
:: ASUS GeForce RTX 3070Ti TUF GAMIN
:: HyperX Predator 2x16GB 3600MH
:: 500gb Samsung 980 PRO M.
:: 2tb Adata XPG Gammix S11 PRO M.
:: JONSBO MOD
:: Corsair RM1000
:: ROG Strix XG43VQ
MACHINE Aramid i folij 07.02.2026. 18:00 #684690

broj poruka: 5724
Ja oduvek korsitim liquid gel folije (kvalitetnije neke) koje sam mozes da postavis, nakon malo vezbanja :D i kevlarsko/aramidski case cije ivice malo samo izlaze, mozda 0.5mm. Inace mi telefoni ne ispadaju ali mi je Google Pixel 9 Pro ispao na grube plocice i beton 4x i nista nije puklo, jeste mi maska knap sa 0.5mm ivicima, bolje kad je 1mm, pa ima malo ogrbotina po samoj ivici telefona na metalu, ali nista nije polomljeno.

Folija je OK zastita ako nisi skroz nepazljiv i sluzi ti da ti se ne skine oleophobic coaating i da ne bi imao sitne ogrebotine (nivoa 5-6) na ekranu.

`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer

vexlord Mobileoutfitters 24.02.2026. 20:39 #684737

broj poruka: 1049
Triple. Fusion ili kako zovu tu svoju naj naj
8m pad na beton hm8p ni tacka
Jeste skupa folija ali nakon par meseci kad menjas bude 1500din

Oni postavliaju, pogledas, dan dva ako primetis nesto odes na zamenu i tako u krug.

Nista sem takvih vise ne preporucujem narodu

srdjanl .... 24.02.2026. 22:28 #684738

broj poruka: 1549

Bio u Big NS 3g store 2900 zalepljeno staklo nekom uv lampom

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60510. Broj poslatih odgovora: 648744.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs