za OC, ali mogao bi mozda jedno 3Ghz da izvuces sa dizanjem napona mozda i vise ali ti AMD X2 ne idu vise od 3,2 eventualno 3,3Ghz, ali napon i jeste broblem kod tih budget ploca.
:: Bez dizanja voltaze 3.0 ghz,sa malim dizanjem voltaze 3.2-3.3ghz,sa boljim kulerom i preko 3.3ghz,AKO ZNAS KAKO DA KLOKUJES.. :: :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!! :: :: :: kolko bi moga da ga oc imam matichnu biostar nf520-a2 te :: :: :: :: ???????????????????????? :: :: :: ::
Sve ostalo je ono dovodis i plocu i cpu ,a i napajanje na neke krajnje granice,a Intel i AMD ne priznaju garanciju ako je CPU overklokovan i to upozoravaju da ne snose odgovornost.
Hoce, ali ne mnogo preko 3.3ghz... Ta ploca jeste jedna od jeftinijih,ali ima solidne overkloking opcije,kao i svaka Biostar ploca...
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: Tesko da ce ici preko 3,3. Pogotovo na toj ploci :: :: :: :: Bez dizanja voltaze 3.0 ghz,sa malim dizanjem voltaze 3.2-3.3ghz,sa boljim kulerom i preko 3.3ghz,AKO ZNAS KAKO DA KLOKUJES.. :: :: :: :: :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!! :: :: :: :: :: kolko bi moga da ga oc imam matichnu biostar nf520-a2 te :: :: :: :: :: :: ???????????????????????? :: :: :: :: :: ::
Ovoliko sam postigao na nesto boljoj ploci uz TT BlueOrb 2,ali ga za svaki dan drzim na: 3000 Mhz (250 x 12 1,30 V) HT 1000 Mhz (250 x 4) MEM 1000 Mhz (6-6-6-18-CR2 2,1 V)
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.