ostalo 2 hdd-a 2x2Gb rama ventilatori dwd-rw Phenom je overclockovan na 3.1Ghz napon max 1.424v Dakle da li ce ovo napajanje LC Metatron Prophecy 750w biti dovoljno da ovo lepo radi?
Ja ti kažem, sa jednim railom lift, a sa drugim wireless AP i Interfon.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Pa sada baš nisma siguran za taj lift ususednoj zgradi, ali moći ćeš sve kućne uređaje da priključiš na to napajanje. Bez problema :: :: :: Šefe, koji ti je vrag? :: ::
To cudo je stara generacija karti ako vec imas pare bolje uzmi 4870 ili gtx 269 core 216,i da trosi struje ko ne zdravo al to tvoje ce biti vise nego dovoljno,al ja tu grafu nebi uzimao
:: To cudo je stara generacija karti ako vec imas pare bolje uzmi 4870 ili gtx 269 core 216,i da trosi struje ko ne zdravo al to tvoje ce biti vise nego dovoljno,al ja tu grafu nebi uzima :: :: ::
Re: Re: oce biti,al mi nije jasno sto uzimas tu grafu
19.02.2009. 09:51
status: user broj poruka: 6502
Da tu je negde sa sadasnjim 9800GTX i 4850. A i mozda je covek ima odavno, otkud znas da sad kupuje, on samo pita za napajanje.
:: :: jeste stara ali je dobra...... :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: To cudo je stara generacija karti ako vec imas pare bolje uzmi 4870 ili gtx 269 core 216,i da trosi struje ko ne zdravo al to tvoje ce biti vise nego dovoljno,al ja tu grafu nebi uzima :: :: :: :: :: ::
Re: Re: Re: oce biti,al mi nije jasno sto uzimas tu grafu
19.02.2009. 09:52
status: user broj poruka: 6502
:: Da tu je negde sa sadasnjim 9800GTX i 4850, cak i malo bolja. A i mozda je covek ima odavno, otkud znas da sad kupuje, on samo pita za napajanje :: :: :: :: :: :: jeste stara ali je dobra...... :: :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: :: :: To cudo je stara generacija karti ako vec imas pare bolje uzmi 4870 ili gtx 269 core 216,i da trosi struje ko ne zdravo al to tvoje ce biti vise nego dovoljno,al ja tu grafu nebi uzima :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Uletela neka kombinacija pa se razmisljam, mislim ta ce me kosati moj 8800gt i jos 50eura. Mislim da je skroz ok, a mozda i gresim, dakle sta vi mislite?
Ne znam bas dal je to isplativo, jeste brza osetno od 8800GT, ali mozda je bolje da razmislis o ati 4850 koja em manje trosi i ima novije tehnologije.
:: Uletela neka kombinacija pa se razmisljam, mislim ta ce me kosati moj 8800gt i jos 50eura :: Mislim da je skroz ok, a mozda i gresim, dakle sta vi mislite ::
ta grafika je bila dobra u to vreme kad se pojavila sad nije pametno davati toliko para za matoru grafiku prvo zbog garancije a drugo zbog potrosnje struje. Ako je u rangu sa 9800gtx (mada ja licno mislim da nije ni blizu 9800gtx) uzmi 9800gtx 2-3 god garancije, novo (citaj nikad klokovano) i mozes da je dupliras u SLI ako vec hoces da iskoristis to napajanje.
Kombinovani tip trazi moju 8800gt i 50e. Moju ceni 90e. Mislim da je to skroz korektno. Ako cu ja sa tom 8800ultra osetiti neku vecu razliku u odnosu na ovo sto imam onda to ima smisla. Ovim sam hteo da malo odlozim nabavku nove grafike.
Inače, trebalo bi onda da možeš svoju kartu da prodaš za te pare u svako doba dana i noći.
Da sam ja na tvom mestu, prodao bih je nekoj drugoj osobi, od koje bih dobio keš kao pokriće vrednosti karte, a onda, zajedno sa onih 50 eura namenjenih doplati imao dovoljno para za potpuno novu 4850, da kupim u radnji, sa sve trogodišnjom garancijom, na stranu to što je brža i od 9800GTX, što ima novije čipove, što svakih mesec dana dobiješ po 2-3-4 fps-a u svakoj igri i što karta troši 100W.
A tek da ne spominjem da imaš u oglasima ovog sajta uvek bar 5 komada, novih, sa garancijom, za ~125 eura.
Polovna Nvidia je kao Passat Dizel, ista je cena 10 godina, jer kao ``znaš šta si kupio``, a za to vreme neka Toyota razvije tehnologiju da se auto pokreće prdežom ili tako nečim.
I opet ti ostaje da ti sam izabereš ono što misliš je bolje za tebe.
Slavuj u pravu si ta 4850 nije skupa ali je bolja od 8800ultra
19.02.2009. 11:33
status: user broj poruka: 2929
Eto ja kazem da se ovde dobijaju korisni saveti. 4850 ima nova vec za 135-140 eura. Mislim da je brza od 8800ultra. Hvala ti na savetu, malo sam i ja razmislio na prvi pogled mi se ucinilo povoljno, napravio bi gresku da sam to uradio.
Re: Slavuj u pravu si ta 4850 nije skupa ali je bolja od 8800ultra
19.02.2009. 11:51
status: user broj poruka: 3992
u pravu si TICO 100% 4850 trenutno rula planetom a taj ciko hoce debelo da te zaje*e
rad je od coveka napravio majmuna
:: Eto ja kazem da se ovde dobijaju korisni saveti :: 4850 ima nova vec za 135-140 eura. Mislim da je brza od 8800ultra :: Hvala ti na savetu, malo sam i ja razmislio na prvi pogled mi se ucinilo povoljno, napravio bi gresku da sam to uradio :: :: pozz Vu ::
Lijepo ti druze prodaj tu svoju 8800GT, dodaj 50€ ili koliko vec, i kupi sebi 4850... Jaca je od 8800 Ultra i trosi mnogo manje struje tako da ti nije potrebno napajanje od 750W nego ti je dovoljno i neko od 550 ili VRH 600W tako da ces i tu da ustedis...
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.