Ako je na 790FX ploču dodat bar SB700, onda ti je to sve veoma slično. Ali, da ne bi lomio glavu, uzmi ti najbolje 790GX. Tu nema razmišljanja SB750, preporučen za Fenome II.
Sve 790gx imaju HD3300...ali sta ti smeta, smatraj ga svojevrsnim poklonom...mnogi ce ga koristiti kao prelazno resenje. Mene je to u pocetku isto odbijalo(pogotovo prve ploce kod nas tipa DFI JR...microATX i jos integrisano njesra-a 12k), ali to je to. Ja razmisljam da uzmem DFI LP 790GX i to je to(mada verujem da i GB/Asus/Biostar valjaju, za manje para).
Ja imam 780G ploču i na integrušu gledam baš kao na poklon, tj. još jedan koristan dodatak koji ne koristim. Ali, šta ja znam da li će mi, ne daj Bože, da zvizne grafička, pa ću onda morati da uključim monitor u bulju, kako bih koristio komp. A, što se 790FX čipseta tiče, kome bre to treba 4 PCI-E 16x slota, tj. ko još koristi 4 grafičke. Mislim da bi i za Skaja to bilo previše. Nek se javi da me demantuje, ako nisam u pravu.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.