Ploca je odlicna, najbolja od AMD 770 ploca, podrzava 140W CPU ima Ultra Durable tehnologiju, odlicna kombinacija sa tim procesorom, ali si mozda trebao da razmislis o nekoj 790GX ploci ako imas para.
:: odlicna kombinacija, pun pogoda :: :: Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada! :: ::
mada se meni lično ne sviđa lejaut Gigabajtovih 770 ploča. Nešto me mnogo podsećaju na nForce 560, s kojim sam imao gomilu problema. Kao što kolege predložiše, ako imaš love, idi na 790GX. Tu nema greške.
Ovu kombinaciju samo uzimam zbog sata prikljucaka kojih ima 6 (4 hdd plus 3 rezaca) , inace trenutno imam 4800+ i k9neo v3. doplaticu nekih 40 eura posto radim u servisu :).
To ti je odlicna kombinacija. Ta UD3 ploca je ekstra, a i 7750 je bolji od 4800+ dosta.
:: Ovu kombinaciju samo uzimam zbog :: sata prikljucaka kojih ima 6 (4 hdd plus 3 rezaca) , inace trenutno imam 4800+ i k9neo v3. doplaticu nekih 40 eura posto radim u servisu :) :: :: ::
Prikacio sam 6 hdd i radi bez problema :) . Neznam dal ce napajanje izdrzati posto imam chifteka od 400 w. Imam ovako AMD 7750 , Tu gigabyte plocu, 3*640 hdd 1*80 gb, 3 * dvd-rw i 8600 gts grafiku stim sto mi stizu jos dve neonke za kuciste :) uf al sam ludd.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.