pozdrav svima na forumu...interesuje me dal negde slucajno ima da se nadje ova ploca po povoljnijoj ceni jer je stvarno malo preskupa ccc 13000din(da nema neko polovnu :))!!!ili ako neko zna jos neku plocu sa slicnim performansama velicine 17*17 kao sto je ova bilo bih super(inace 780G je oko 5500din pa navise a ovo je kao dve i kusur takve ploce)...
Ja sam ti je lepo preporuci ali cena je do skora bila oko 9000 dinara,to je specificna ploca a cena mora da joj je specificna,jebo te taj terminator vise ce te kostati UPGRADE nego ceo on!!!!!
da je bar tih 9000 nego jos 4000 vise!!!ne znas koja ga je to firma imala po toj ceni??svidja mi se mnogo kuciste i taman ce sve da stane sta sam zamislio :)...jos neko...Pozz i hvala svima
jbg...bas maler...i kod njih je sada skoro 13k...valjda ce pojeftiniti malo uskoro hvala pufi u svakom slucaju nadam se da cu je naci po toj ili slicnoj ceni...pozz
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.