Potreban mi je drajver za plocu Matsonic MS8308E(P). Trazio sam na internetu 2 sata i sve sto sam nasao su oni sajtovi gde se placa uclanjenje da bih skinuo prokleti drajver. Pre nekoliko meseci sam trazio i cini mi se da sam ga nasao ali sada ne mogu da nadjem. Ako neko moze da mi pomogne da nadjem ili mozda ima taj dravjer nekim cudo (ploca ja na vrlo matorom kompu). Ako neko zna neki sajt gde mogu da skinem to free i bez suludo komplikovanih i dugih uclanjenja bilo bi perfektno. Hvala unapred.
A posle uspešne instalacije probaj da nekako nabaviš nekoliko kilograma exploziva i praznu poljanu, i razduvaš to zlo od ploče u veazduh. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Na toj ploči je SiS 730S čipset. Poskidaj to i probaj. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Bio sam na tom sajtu ranije i ne znam kako da provalim koji je SiS kompatibilan sa ovom Matsonik krntijom. Molim te bax pomagaj :: :: ::
lol :: :: A posle uspešne instalacije probaj da nekako nabaviš nekoliko kilograma exploziva i praznu poljanu, i razduvaš to zlo od ploče u veazduh :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Ako ti nije kasno da cekas do sutra popodne, mozda pronadjem CD sa drajverima za tu plocu. Moram da prevrnem neku gomilu CD-ova sa starim drajverima, cini mi se da ga negde imam.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.