Uvek može tamo ili vamo pa da se štekne pa da uklopiš i AMD-a i Intel-a. Moraš krenuti od nečega, bar koja platforma. Best buy može biti neka ploča za Intel ili AMD. Best buy može ATI/Nvidia grafička.
Ti si postavio maximalno neodređeno pitanje. Čak ni money limit nisi zadao. Imaš bes buy za 1500e i za 400e. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ja Bax mislim da je ovih dana u ovoj krizi Best Buy Ultimate Gaming Machine od 3000 Eur?Sta ti mislis?
I Want to believe - The truth is out there
:: :: Uvek može tamo ili vamo pa da se štekne pa da uklopiš i AMD-a i Intel-a. Moraš krenuti od nečega, bar koja platforma. Best buy može biti neka ploča za Intel ili AMD. Best buy može ATI/Nvidia grafička :: :: Ti si postavio maximalno neodređeno pitanje. Čak ni money limit nisi zadao. Imaš bes buy za 1500e i za 400e :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Ma pali ja ti sklopim komp koji kontroliše lansirnu rampu za 205e. Sa Full HD monitorom i dve tastature. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ja Bax mislim da je ovih dana u ovoj krizi Best Buy Ultimate Gaming Machine od 3000 Eur?Sta ti mislis? :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Uvek može tamo ili vamo pa da se štekne pa da uklopiš i AMD-a i Intel-a. Moraš krenuti od nečega, bar koja platforma. Best buy može biti neka ploča za Intel ili AMD. Best buy može ATI/Nvidia grafička :: :: :: :: Ti si postavio maximalno neodređeno pitanje. Čak ni money limit nisi zadao. Imaš bes buy za 1500e i za 400e :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: ::
AMD 7750 ili novi X3 PHenom II 710/720, amd čipset mbd sa ili bez grafe - imaš bar dve struje koje se spore koja je najbolja..., amd/ati 4830 i 2Gb memare. To je trenutno, best-for-buck, odnosno, najbolja kupovina, a da sve štima. Naravno, treba to napojiti i na nečemu prikazati... ali, to je to - ali, amd varijanta, jer je jeftinija. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Po meni je 1. konfa zakon ( procesor se ladno overklokuje na 4GHz, grafika je babaroga....). 1. i 3. su u istom rangu (ovaj Phenom je za oko 10-15% bolji od E7400, ali skoro je izaso na trziste, cena mu je nabudzena, E7400 je pouzdan procesor). 2. Konfa je takodje dobra samo sto ima malo slabiji procesor i malo slabiju graficku.... Sve zavisi koliko imash para.....
Bax...Koliko ja znam kada se kaze best buy to je onda najbolji odnos cene i kvaliteta. Znaci ne moze da bude ni 100 evra a ni 1500 nego neka srednja vrednost. Cuo sam da xfx4830 best buy. Znaci nesto u tom fazonu.
Pisko hvala na savetu. A sto se tice ostalih komponenti sve je spremljeno u zadovoljava potrebe i jace masine od ove koja se trazi.
Plamen..pare nisu problem ali nemam nameru da se izujem za neku ludu cifru pa da to posle par meseci ne vredi nista (kao sto sam jednom uradio). Zato i trazim best buy jer je to ono na cemu najmanje izgubis.
Onda kupi AMD Athlon X2 7750+ (7000din) i MSI RX3850 256MB GDDR3 256bit OC - (5500din) Pa uvek morash da izgubish pare, samo sto tesko da moze za par meseci.... ili jednostavno uzme E7300 / E7400, kloknesh ga na 4GHz i onda je rame uz rame sa E8400 / E8500.... ja ne vidim sta tu mozesh da izgubish....
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.