Jurim vec 2 nedelje komponente za kovu konfiguraciju i taman sam pomislio `Sve je tu` kad ono... ne lezi vraze. Maticna ploca je trebala da bude Gigabyte GA MA770-UD3 ali je nemaju i ne znaju kada ce biti ponovo. U paru sa njom je trebao da bude 7750 BE (njega na svu srecu ima). Preporucena mi je druga ploca umesto ove gore pomenute ali ja o njoj ne znam nista a nisam nasao bas mnogo na sajtu proizvodjaca. U pitanju je Gigabyte GA M720-US3 koja se po onome sto sam video razlikuje samo po broju PCI slotova
Ja mogu da ti preporucim ovu ako vec preferiras Gigabyte
23.02.2009. 18:46
status: user broj poruka: 7733
GIGABYTE GA-MA78G-DS3H imas i fireware,za 7750 Be ce ti trebati malo jace napajanje ,inace je dobar CPU ,ne zamara se puno u igricama i ako hoces dobar OC sa njime stavis recimo neki T.Take Venus kuler koji ima radijator od bakra ,a ventilator izaberi po zelji.
Imam ploču od septembra meseca i radi stabilno bez ikakvih problema. Nas njoj je Athlon 64 X2 6000+, koji radi na 3GHz, ne može nešto više, pa OC nisam probao, ali sve ostalo veoma lepo. Možda ćeš jedino morati da flešuješ BIOS na F6 verziju, za tog Kumu.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.