Ja bih ti preporucio da uzmes neko `Brendirano` napajanje, cisto da ne brines, ali znam da ce sad da me napadnu kako taj LC kao valja nesto... __________________ Scourge of PCBerza
Daum je u pravu, generalno. Pošto nisi sklopio neku extreme mašinu, posao će da odrati i taj LC, a ti uzmi jači. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Pa mozda nije bax kad imas love ko pleve i kad imas gtx 280(ako je do sad nisi promenio) Za nase ulsove to jeste extremna konfa na kojoj ce sve igre na very high a samo crysys na high-iz iskustva-(naravno bez anti aliasniga i ostlih ani sranja) ZA NAPAJANJE MOJ GLAS IDE NA NEKO CHEIFTEC OD 450w
Ti ili ne želiš da razumeš šta sam ja napisao ili ne misliš kad čitaš: pod extremno sam mislio na potrošnju. Toliko o mojoj poenti. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Pa mozda nije bax kad imas love ko pleve i kad imas gtx 280(ako je do sad nisi promenio :: Za nase ulsove to jeste extremna konfa na kojoj ce sve igre na very high a samo crysys na high-iz iskustva-(naravno bez anti aliasniga i ostlih ani sranja :: ZA NAPAJANJE MOJ GLAS IDE NA NEKO CHEIFTEC OD 450w :: :: ::
Ja mislim da to cudo moze da radi i na Chieftecu od 350W, meni samo E8400 i EP45 DS3 i 4850, tera Chieftec 400W, moze sve da se klokne i opet radi bez problema.
Obavezno dovedi popa da ti poprska kompjuter svetom vodicom, cisto za svaki slucaj.
Mislim da imas bas dobar primerak Moj Chif od 410W ne moze da tera moj komp kada pocnem da klokujem... moze ili samo graficku ili samo proc, kada klokujem i jedno i drugo... shtuc... e7300-HD3850-DFI P45 Ehh kada bi mu jos stavio 350W radio bi ko` zmaj...
Hope is the first step on the road to disappointment.
:: Ja mislim da to cudo moze da radi i na Chieftecu od 350W, meni samo E8400 i EP45 DS3 i 4850, tera Chieftec 400W, moze sve da se klokne i opet radi bez problema :: :: Pozdrav :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.