samo da javim posle silnih prepiski konacno sam sklopio masinu .
Stavka koja me je najvise zanimala je koji proc , imao sam malo ograniceniji budzet a ina kraju sam se odlucio za 7400 . Ostatak konfe je Asus P5QL PRO , 4 GB Transcend i XFX 9600 GT .
Zanima me kakvo je vase misljenje o ovom procesoru i hoce li se lepo slagati u buducnosti sa nekom jacom grafikom recimo 9800 GTX , GT 260 ili u tom rangu ?
Ja imam E7300 + 9600GT i tera sve igrice na high. Procesor je veoma hladan 30c max:40c sa Box kulerom.... Josh ga nisam overklokovao ali moze da ide do 4 - 4,2GHz stabilno... U 3D marks imam 10500 poena sto je isto kao i Q6600 + 9600GT.... Slagace se sa nekom jacom grafickom naravno min da ga klokujesh na 3,5GHz....
taj je i na default brz a 3.6GHz ce da postigne kao od sale. Kod mene je na 3.9GHz bio skroz stabilan. Znam da sam sa 8800GT klokovanom na 700/2000 i ovim CPU OC na 3.8 dobio 14000poena u 3d mark 06 a sa 8800 ULTRA 15000. Taj ce CPU biti vrh za bilo koji upgrade grafike, u to budi siguran... Ja vec preko 3.2GHz ne vidim u igrama neku razliku u FPS.
Al` ste pomogli coveku...ma svaka vam dala...bolje odgovore na pitanje STA MISLITE O PROCESORU E 7400 I TOME KAKO CE SE SLAGATI SA GRAFICKIM KARTICAMA POPUT GTX 260 i slicno,nisam davno procitao...A tek odgovor na pitanje STA PLANIRATE U BUDUCNOSTI SA VASIM KOMPJUTERIMA....to mi se posebno svidelo,taj Kajmak bas zna da postavi prava pitanja,jel da??? Dobar posao,samo tako nastavite...
PS:ako toliko volite da se hvalite masinama koje imate,pa stavite ih bre u potpis kao sto neki rade na nekim drugim sajtovima...
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.