DFI LP Dark 790GX-M2RS i dodatno napajanje sa flloppy????
STRANA 1 OD 1
vuk125
DFI LP Dark 790GX-M2RS i dodatno napajanje sa flloppy????
28.02.2009. 10:33
T15801
status: user broj poruka: 2929
Imam ovu ploci koja ima pored slota za grafiku dodatno napajanje ono isto koje koristi floppy drive dakle (5v/12v FDD-type Power)-ovo je i tacan naziv. Pa me zanima da li je neophodno da ovo ukljucujem i da li se time nesto dobija? Ja koristim jednu geafiku nVIDIA 8800ultra, sve mi radi ali rekoh nije suvisno da pitam.
Svetle led diode i nista, kada to iskljucim sve radi nirmalno. Nisam ovo ukljucivao do sada. pojma nemam zasto mu to smeta, u manuelu pise da to treba kada se koriste vise od jedne grafike dakle dve obzirom da ja imam dva slota za grafike. Nemam pojma.
sam si sebi odgovorio ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
u manuelu pise da to treba kada se koriste vise od jedne grafike dakle dve :: ::
DFI LP Dark 790GX-M2RS i dodatno napajanje sa flloppy
28.02.2009. 12:17
status: user broj poruka: 2929
To funkcionise samo kada je na sistem prikljucena i druga grafika dakle CF. I za jednuu ne funkcionise, kada se stave dve grafike ovo napajanje je pozeljno ukljuciti, mada ce sisitem raditi i kada je ono iskljuceno. Ali radii bolje stabilnosti preporucljivo je da bude ukljuceno. Tako je ovo ne radi sa jednom grafikom.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.