:: :: Pozdrav, posto imam problem hteo bi vas da pitam za misljenje :: :: Posto mi je skoro crkla maticna ploca,imam par dilema oko toga sta bi trebao da radi :: ovako :: :: ASUS K8N4-E S :: SOCKET 754 (CPU :: PCI EXPRES :: DDR 40 :: (NVIDIA nFORCE4 4X CHIPSET :: :: E sad da li da probam da nadjem istu ovu plocu ili da kupim neku drugu? Ili neko drugo resenje da probam? Uputite me malo : :: :: Pozdrav od Cveleta :)
Odgovorio si sam sebi. Probaj da nađeš istu a ako ne onda kupi neku drugu!
bilo koja ploca sa tom specifikacijom (s754,pci-e,ddr400) ce da ti zavrsi posao. e sad, koliko para toliko muzike, ja za polovnu ne bih dao vise od 25eura ni u kom slucaju. ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
Koju grafichku kartu imash, i koliko i koje memorije imash? Ako uspesh te dve stvari i procesor da prodash, doplati novac koji bi dao za plochu sa istim zastarelim socketom i josh mozda malo jache, pa kupi neku integrisanu plochu od 40 evra i niskobudzetni procesor npr. Athlon LE sa 1gb memorije, i imacesh ako nishta noviju mashinu sa vecom mogucnoshcu sa nadogradnjom. Ako kupish polovnu socket 754 plochu opet si u zaostatku u svakom pogledu. Jer kao prvo takva plocha nema garanciju i ne zna se kolko ce trajati, a ako u skorije vreme i ona otkaze onda si opet u problemu koji ce te vishe koshtati. Ovo je naravno varijanta pod pretpostavkom da uspesh prodati tvoj proc., grafu i memoriju. Teshko jeste, ali morash napraviti pravu odluku.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.