Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Asus P5QL
STRANA 1 OD 1
MACHINE Asus P5QL 06.03.2009. 18:17 T15963

status: user
broj poruka: 5715
Da li je neko koristio ovu plocu, kako se pokazala?

A N G E L
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gliga79 ploca je super 06.03.2009. 19:02 #101059

broj poruka: 4641
Ja imam ASUS P5QL-E i za sad mi radi super>svaka pohvala. Igram najzahtevnije igrice maltene 24h i nema nikakvih usporenja ili restartovanja. Najveca prednost u odnosu na gigabytove modele je ta sto ove ploce imaju osmofaznu naponsku jedinicu pa su za overklokovanje extra, mada me to licno ne interesuje. To je moje iskustvo sa pomenutom plocom.

Equinoxe Re: 06.03.2009. 19:04 #101060

broj poruka: 12057

Odlična osnova za prosečnu mašinu, a udimiće i Q9xxx i raditi sasvim korektno. Ko neće da OC-uje i da se mnogo igra, a ne daje mu se više od 70-tak evra za ploču, dobar izbor.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.
Plamen re 06.03.2009. 19:57 #101080

broj poruka: 2836
P43 chipset daje potpuno iste performanse kao i P45 samo sto P45 ima podrsku za Crossfire. Ja imam GIGABYTE GA-EP43-S3L i ladno moj E7300 overklokujem na 3,8GHz bez ikakvih problema, nema pregrevanja chipseta, preporuka. + podrzava sve INTEL procesora FSB-a do 1600, i DDR2 do 1200MHz... sta vise reci...

MaliAbner U zivotu tri kontakta sa ASUS-om i tri velika razocarenja... 06.03.2009. 20:01 #101081

broj poruka: 7783
Prvo je bio neki CDRW koji nije mogao da reze RW diskove...
Onda je gila ATi 9550 GE koja je bila daleko losija od moje Connect 3D (verujem da vecina ljudi nije ni cula za ovu robnu marku)...
I od pre neki dan tft monitor VW220tt, vece djubre od tog monitora nisam u zivotu video to je lagano ko da nema elektronike a da ne spominjem zaglavljeni piksel e to odavno nisam video.
Da ga nisam dobio na poslu ne bi verovao koja je to fusheraj firma taj ovde previse hvaljeni ASUS.

Sto se pomenute ploce tice kolega je dobio bas tu na poslu umesto neke Gigabyte 945, i kaze da mu se racunar ponasa daleko losije nego pre zamene ploce a da pri svemu tome ima +2gb memorije viska.

Tomato Republic Of Serbia !!!

P.S. Ne bih se ja toliko zalio na pomenuti monitor ali ne uspeva mi da ga podesima kako valja mozda sam se navikao na LG monitor jer je na prethodnom poslu i kod kuce bio isti L204wt koji ima ubitacno dobru sliku i nema zaglavljene piksele, bem ti ASUS ko ga osnova.
LonleyMax Samo uzimaj... 06.03.2009. 21:26 #101109

broj poruka: 1475
Za razliku od Abnera retko ko je imao bas toliko problema sa Asusom... ortak isto planira da menja P5K SE plocu za P5QL jer se jako dobro pokazala...

@ Abner: P.S. Asus P5Q-E P45 moj 4.5GHz na q9550 hladjen vazduhom pa ti reci da asus ne valja!
Equinoxe Re: U zivotu tri kontakta sa ASUS-om i tri velika razocarenja... 06.03.2009. 21:30 #101110

broj poruka: 12057

Meni je jedan ASUS 20` pravio problem sa podešavanjima. Boje, manje više, to je individualno. Ej šta god da uradim slika i dalje mutna. Prste i dugmiće sam polomio igrajući se u meniju, i onda onako iz očaja uradim Auto settings i slika se savršeno smiri i podesi.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: Prvo je bio neki CDRW koji nije mogao da reze RW diskove..
:: Onda je gila ATi 9550 GE koja je bila daleko losija od moje Connect 3D (verujem da vecina ljudi nije ni cula za ovu robnu marku)..
:: I od pre neki dan tft monitor VW220tt, vece djubre od tog monitora nisam u zivotu video to je lagano ko da nema elektronike a da ne spominjem zaglavljeni piksel e to odavno nisam video
:: Da ga nisam dobio na poslu ne bi verovao koja je to fusheraj firma taj ovde previse hvaljeni ASUS
::
:: Sto se pomenute ploce tice kolega je dobio bas tu na poslu umesto neke Gigabyte 945, i kaze da mu se racunar ponasa daleko losije nego pre zamene ploce a da pri svemu tome ima +2gb memorije viska
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: P.S. Ne bih se ja toliko zalio na pomenuti monitor ali ne uspeva mi da ga podesima kako valja mozda sam se navikao na LG monitor jer je na prethodnom poslu i kod kuce bio isti L204wt koji ima ubitacno dobru sliku i nema zaglavljene piksele, bem ti ASUS ko ga osnova
gliga79 moja iskustva sa asusom 07.03.2009. 01:04 #101186

broj poruka: 4641
Od 2003-te godine do dan danas koristim iskljucivo proizvode ASUS. Kad sam kupio prvi komp bio je Asus i radio je perfektno, dok ga nisam prodao (i sad radi). Ponovo sam kupio asusovu plocu, monitor i prezadovoljan sam.
Eto to su moja iskustva sa proizvodima ASUS, Znaci za mene je asus NO1.

MaliAbner Re: moja iskustva sa asusom 07.03.2009. 12:14 #101251

broj poruka: 7783
Znaci prva ljubav zaborava nema bez obzira koliko ruzna bila...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Od 2003-te godine do dan danas koristim iskljucivo proizvode ASUS. Kad sam kupio prvi komp bio je Asus i radio je perfektno, dok ga nisam prodao (i sad radi). Ponovo sam kupio asusovu plocu, monitor i prezadovoljan sam
:: Eto to su moja iskustva sa proizvodima ASUS, Znaci za mene je asus NO1.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs