Gde u srbiji ili beogradu mogu da nadjem g.skill memoriju, da li ima neki distributer ili mozda neko ovako donos?! Vidim da ima u hrvackoj i bosni distributer, pa se pitam kako to da nema kod nas?!!Imam DFI DR p45 t2rs plus plocu pa mi treba ta memorija jer maltene ni sa jednom ocz nece da radi! Hvala unaper svima!!!
bilo je na reklami ovde u flashu za Nova Comp. kada sam ih pitao oni su mislili da sam dosao da pazrim Hilti busilicu. Postoji firma Skill (Danska) koja pravi izvanredne DIY alate
Tragedija..... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: bilo je na reklami ovde u flashu za Nova Comp. kada sam ih pitao oni su mislili da sam dosao da pazrim Hilti busilicu. Postoji firma Skill (Danska) koja pravi izvanredne DIY alate :: :: :: A N G E L :: :: ::
Imam ja Skill udarnu busilicu...razbija. Probaj neku drugu memoriju, Kingston, Geil, neka mora da radi(slepci nemaju nista pod memory support na sajtu). I sta ti je, bre, ovo `hrvacka`? Nadam se da je namerna greska o dragim nam komsijama :-)
Znam provereno da je NCIX.com (Kanada) često imao najbolje cene, moraš pratiti akcije i sl. Uz malo gimnastike ta će ti memorija biti ovde u rukama a cena će još dugo biti ispod ove ovde, taman da se G-SKILL pojavi u Srbiji.
Imam 2GB Kingston HyperX DDR2 1150MHZ, odlicno rade ovih nekoliko meseci od kad sam pazario komp, nemam nikakav problem sa njima, a ploca je u pitanju Gigabyte Ep45 DS3.
Ali meni treba memorija koja ce raditi dobro na mojoj dfi dr p45 t2rs plus ploci koja je strasno specificna, i do sad sam menjao 2,3 memra ocz reaper,platinum itd. i sa nijednom ne moze da se o.c.
dobri su i J&W i DFI ali zajebi ti to...ASUS is the King Of The Hill, sta god da uzmes radi i daj evrhunske rezultate...i svaki primerak je egzotika pa cak i ako ga svako poseduje...DFI jeste redji i kao koriste ga entuzijasti...ali do mojega...nema to kvalitet Asusa
:: E ovo je strava...gde ga nadje :) ali kada vidim Nova computers ne mirise mi da ce i fizicki naci tu memoriju osim na slikama : Donosio mi je jedan lik racunar da pogledam `jel sve tu` da mu nisu nesto uvalili...Otvorim i imam sta da vidim...G.Skill!!!Oci su mi odmah zasijale...Odusevim se i nadjem dilera od kog je zavrsio celu konfiguraciju i on me uputi ovde...To je doduse bilo pre vise od godinu dana,ali vidim da je sajt jos tu...U svakom slucaju vredi pokusati.
Crucial Balistix,Cell Shock,Mushkin,G. Skill vrhunski brendovi za extremne performanse! Ova egzotika se tesko nabavlja kod nas! Iskreno ja sam najvise za Crucial Balistix Tracer jer su najbolji microni ostavljeni za njih a posle za sve ostale!Izmedju Cell Shock i G.Skill je mrtva trka i tu bi se tesko odlucio mada bi mozda vise isao na Cell Shock!Sto se tice Mushkin to je prica za sebe,takodje vrh memorija!
Znaci ipak ima, provericu u tom tehnik coolu! NMY druze kako da odemo u bosnu jer imas neku ideju ili da nam posalju postom!!! Cene su skroz ok! POzdrav.
:: PC9600 Memorije.Steta!A gde se to nalazi u Bosni :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: GENELEC d.o.o. 75000 Tuzla,Mehmedalije Maka Dizdara 14, Bosna i Hercegovina, e-mail: prodaja@genelec.ba. URL:www.genelec.ba
Tuzla - sjediste firme GENELEC Mostar - podruznica te firme Lukavac - podruznica te firme Gradačac - firma se zove AMMAR, ali ponuda im je ista kao i u Genelecu jer kupuju od njih...
Inace, ja sam iz Modrice, to je oko 20km od Gradačca, tako da je meni blizu otici do tamo, ali ne znam kako bi uredovali to slanje...
Pogledajte koja je lokacija vama najbliza, onda busom ili autom ako vam se isplati... Ili druga opcija ako imate nekoga ko bude u BiH, dostava u cijeloj BiH kosta 10KM (5€) neovisno o kolicini i cijeni robe... :)
Opet napominjem da su ove cijene BEZ PDV-a koji iznosi 17%...
PS: Ta firma je okvirno najpovoljnija u BiH po cijenama racunara i komponenti...
Haha, da da... kada sam kupio DFI i ja sam je trazio svuda po Bg-u, a kada pitam gledaju me ili slusaju kao najveceg retarda, ``Kakav skil bre, sta ti je to...`` Uzeo sam na kraju Ocz Reaper 1200 i nemam neku zamerku, mada sa njom nisam isao preko 400MHz fsb, pred nje Geil BD Evo 1066 je radio sa fsb 520Mhz cini mi se da je bolje lezao na ploci, ali sad je kasno kada sam je vec zamenio Pozz...
Hope is the first step on the road to disappointment.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.