Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
ode abit
STRANA 1 OD 1
piki ode abit 10.03.2009. 19:00 T16065

status: user
broj poruka: 136
http://www.itx.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=9518&Itemid=1
jebiga u svom ovom sranju bolelo me uvo za strane firme pored ovog naseg jada od zemllje i firmi i otkaza nasih ljudi ali ovo je jedna vest koja me onako malo setno pogodila stvarno su bile ekstra ploce koje ovi novi klinci nisu mozda ni imali prilike da koriste ali ko je malo stariji znace o cemu pricam,eto toliko.
pozdrav
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
BataCele ... 10.03.2009. 19:32 #101998

broj poruka: 1532
Bas pre par dana neko je postavio temu `serverska konfiguracija`. Prvo sto mi je palo na pamet bilo je: Kad nema Abit onda moze bilo koja ploca...

Ali nisam tako napisao da ne davim postavljaca teme. Ovde mogu.

У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.

MACHINE To su odavno najavili 10.03.2009. 19:32 #101999

broj poruka: 5715
I meni je zao jer je firma bila stvarno super. SLicno se desilo sa Chaintechom ali se on vratio pa radi ranzorazne memorije i grafike pod Waltonom i to kvalitetno. Mozda i veliki ABIT vaskrsne!

A N G E L

Pisko Zeza 10.03.2009. 21:48 #102017

broj poruka: 6672
Ma, ima skoro godinu dana kako sam zezao Mašinca za to, pa se i dogodilo. Dugo već se priča o tome, a dolazak krize samo ih je pokopao.
Puko` je i Teac a preživeo LG... da je to neko nekada rekao, dobio bi GOli Otok... ali tako je.
E, sad, da će baš i INtel da pukne, ne bi reko`.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

obradmi Dobra firma steta 10.03.2009. 22:31 #102020

broj poruka: 7733
Pisko zar nije Teac kupio LG ,pa je svojevremeno LG imao najbolje CD rezace,ja imam externi LG DVD mogu ti reci da radi super.

Panta019 Re: Zeza 10.03.2009. 22:31 #102021

broj poruka: 1583
Ko...ko...ko kaze da ce Intel da pukne ?

Mojne da tepam ja ovde ?

Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them.

:: Ma, ima skoro godinu dana kako sam zezao Mašinca za to, pa se i dogodilo. Dugo već se priča o tome, a dolazak krize samo ih je pokopao
:: Puko` je i Teac a preživeo LG... da je to neko nekada rekao, dobio bi GOli Otok... ali tako je
:: E, sad, da će baš i INtel da pukne, ne bi reko`
::
:: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Pisko Teac-Lg 10.03.2009. 23:48 #102039

broj poruka: 6672
Ja mislim da ga nije kupio, a jeste ga kupio. Tj. pošto je glupo kad se čita, zvanično nije a u praxi, jeste, al` delomično. U jednom trenutku, do tada suvereni Teac odjednom je počeo da prodaje škart uređaje, a, do tada krajnje vašljivi LG, najednom je počeo da izbacuje rezače koji su mogli sa nečim da se mere. Koincidencija je nezvanično smatrana za prostu razmenu tehnologija+keš, pri čemu je Teac jednostavno nestao nakon još nekih tužnih pokušaja sa DVD rezačima. Zašto je tako, pa, zato što je nekadašnji GoldStar upucao para i para (državnih, Koreja je socijalističko-kapitalistička privreda) da bi se predstavio kao LG zbog lošeg imidža i škart proizvoda koji su ih bacili na loš glas, tao da je bilo sramota da prosto nekog `usvoje`, već su ga na kvarnjaka pretopili u svoje rezače.
A, Intel.... neće da krepaja, trajaće do kraja sveta i veka.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

Stripy Tužno 11.03.2009. 00:42 #102044

broj poruka: 4163
ali tako je u biznisu. Imali su toliko inovacija i toliko dobrih proizvoda da mi je zaista žao što su otišli u muzej. Bili su jedan od najboljih brendova to je sigurno.

NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ!

Vlaovicm Re: 11.03.2009. 01:23 #102049

broj poruka: 359
Prosto da ne poverujes da neka firma kao sto je Abit da propadne, a pravila ploce kao NF7-IC7 i nezaboravne Siluro grafike.

temp Dok nekom ne smrkne ... 11.03.2009. 09:41 #102060

broj poruka: 197

Jeste tuzno kada se gasi takav brand, ali abit je poceo odavno da gubi sjaj i zivi na lovorikama.Jednostavno se nije snasao sa sada velikim `zverkama` i nije mi bas takvo iznenadjenje uzimajuci u obzir i sadasnju ekonomsku krizu.Najvise me je sokirao propast 3Dfx-a,ciji sam dozivotni fan(kada se samo setim kako sam nekada `glajdovao`) ,koji je onda bio u punoj snazi,to govorim jer je nVidia jer tek posle par godina upotrebila neka od tadasnjih resenja .

BTW Sada imamo brand VooDoo za lapice:)
kvaki ABIT=DFI 11.03.2009. 09:42 #102061

broj poruka: 18
Pa jos pre nekoliko godina su experti iz Abita presli u DFI, sto je opste poznato.
Ako volite Abit, utehu pronadjite u DFI
kvaki

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
philaemos Re: ABIT=DFI 11.03.2009. 10:27 #102066

broj poruka: 2743
To sam i ja cuo, zato sada imam dfi plocu, mada dfi je pravio dobre ploce dok je jos abit bio ziv (naravno nisu im sve ploce super,po neki model zablista), a sto se tice abit-a on je realno prestao da postoji jos pre 2 godine kada ih je uzela druga kompanija pod svoje, a zvanicno je ugasen jos 31. 2008...

Hope is the first step on the road to disappointment.

:: Pa jos pre nekoliko godina su experti iz Abita presli u DFI, sto je opste poznato
:: Ako volite Abit, utehu pronadjite u DF
:: kvak
MACHINE Samo neki 11.03.2009. 10:45 #102068

broj poruka: 5715
Abitovci su otisli u DFI a ostatak prosle godineu J&W

A N G E L

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs