Interesu je me da li neko zna sta je crklo: imam komfiguraciju amd atlon 3600 dual cor ploca ga-m57sli-s4 memorija 2g kingston graficka asus geforce 8600 256 silent ciftek 450 napajanje.Desava se da kad ga palim zapisti malo duze i sve u kompu radi samo ne pali monitor a graficka je hladna
:: Interesu je me da li neko zna sta je crklo: imam komfiguraciju amd atlon 3600 dual cor :: ploca ga-m57sli-s4 memorija 2g kingston graficka asus geforce 8600 256 silent ciftek 450 napajanje.Desava se da kad ga palim zapisti malo duze i sve u kompu radi samo ne pali monitor a graficka je hladn
mirise na graficku, ali moze biti i memorija izvadi jednu memoriju pa probaj ako nece onda onu sto si izvadio ubaci nju a ona sto je bila izvadi je ako i tako nece onada je grafa 99%
iskljuci iz struje ,izvadi bateriju ,reset CMOS ,ako imas vise modula memorije ,kad ukljucis stavljaj jednu po jednu .Proveri elektrolite da li su nabrekli.
Ona ima Award bios ako se dobro secam a po listi kodova jedan dugacak je memorija... Ali ces brzo videti o cemu se radi i po procedurama koje su u prethodnim postovima...
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Da nisam dobro napisao:imam 2gig 1x1 kingston i probao sa da im zamenim mesta i opet isto a to sa baterijom nisam probace majstor.Zahvaljujem na porukama
Meni se to desilo kad nisam slucajno ustekao grafiku do kraja u port. Izvadi je i gurni ponovo do kraja.
:: Interesu je me da li neko zna sta je crklo: imam komfiguraciju amd atlon 3600 dual cor :: ploca ga-m57sli-s4 memorija 2g kingston graficka asus geforce 8600 256 silent ciftek 450 napajanje.Desava se da kad ga palim zapisti malo duze i sve u kompu radi samo ne pali monitor a graficka je hladna
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.