Da li neko zna sta moze da bude? Kad upalim komp, radi nekih 10-ak sekundi i onda se restartuje i tako u krug. Za tih 10-ak sekundi ne pocinje da dize sistem, znaci bukvalno nista, crno na ekranu nikakvi zvuci se ne cuju, nista. Skoro sam menjao plocu, graficku i napajanje i radio je kao sat sve dok nisam zadnji put probao da ga upalim. Licno mislim da je nebitno ali moram da napomenem da je zadnje sto sam uradio na kompu bila instalacija nekog UAA driveraza HD audio(jer me xp smarao da je nasao novi hardver za koji ne moze da nadje driver). Posle toga sam ga ugasio i to je to. Bila je dual boot masina ako nesto znaci. AMD 6400+ GTX285(novo) 700W Thermaltake(novo) ASUS M3N-HT(novo) 4gb ram
Izvadi sve iz kućišta, zabodi samo neophodno, RAM/CPU/VGA i kreši. Znači nikakav flopi, HDD ili DVD ti ne treba. Samo tastatura. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Vidi ovog bax-a ludjaka sto je budan u pet ujutru :o) Ko sto ti rece, rasklapaj, najneophodnije i pokreci... Da li ti kod startovanja ocitava BIOS uopste ili ne dolazi do njega?
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Verovatno je ploca crklo...u svakom slucaju CPU bi trebao da bude dobar,posto on ukljucuje ventilator,a ako nema nikakvih beepa,to znaci da nije ni memorija,mada pogledaj kao sto i ostali preporucuju,a ako sve dobro stoji,onda ostaje samo ploca-ja i dalje mislim da je on u pitanju...Poz!!!
Ne stize do BIOS-a, kazem ti nista se bukvalno ne desava. Znaci kako ga ukjlucim mrak i tisina. I onda posle desetak sekundi cuje se kako ga restartuje. I u krug tako. Probacu ovo sto ste rekli pa vam javljam ima li efekta.
Ne stize do BIOS-a, kazem ti nista se bukvalno ne desava. Znaci kako ga ukjlucim mrak i tisina. I onda posle desetak sekundi cuje se kako ga restartuje. I u krug tako. Probacu ovo sto ste rekli pa vam javljam ima li efekta.
Skini sa ploče grafiku i memoriju kao i sve ostale kartce (ako ih imaš). Skini sve ata sata usb 1394 audio itd kablove sa ploče. Znači SAMO napajanje ploča i procesor i pc speaker i power swich. Startuj. Mora da se čuje pištanje sa spikera. Ako nema nikakvog signala tj pištanja 99% ti je crkla ploča. Ako zapišti, stavljaj 1 po 1 komponentu i uključuj dok ne nađeš krivca. Po mojoj nekoj logici zeza te ili ploča ili grafika
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.