Prvo pozdrav forumašima,a onda problem...Digao sam skoro(pre nedelju dana)W7 x64 Build 7000,koji sam već koristio,i radi dobro i stabilno.Problem je u tome što mi Core temp govori da mi je opterećenje procesora 100%,oba jezga,kada radi npr.samo torrent i msn,a isto to mi piše i u task manageru.....????Ne znam zašto!Procesor je AMD 7750 BE @3100MHz sa hyper 212 coolerom,ploča je MSI K9A2 Platinum,ram je kingston hyx 2x2 gb pc6400-800MHz,radi mi na 1066MHz,4 hdd-a(320+320+320+500),grafička 8600gt ddr3 512mb sa dodatim kulerom.....Jedina nepravilnost koju sam pronašao je u windows task manageru-processes svhost.exe SYSTEM 138.488 K.Sad ja baš ne znam šta je svhost,ali mi je još ranije prijatelj rekao da ne valja kad je preko 25.000 K,od tada proveravam i uvek je bilo tu negde oko 25.000 K a sad ode...................Hvala na pomoći
Jel ima taj W7 kao Xp u tasku da kliknes desnim klikom na taj proces pa da mu smanjis prioritet,pa da vidis hoce li da se ohladi malo taj core. Kod mene ako ti nesto znaci to je 7,028k
Пројекат истраживања синтезе протеина у медицинске сврхе реализован по принципу дистрибуираног програмирања - компјутери добровољца добијају пакете које обрађују, шаљу назад резултате па добијају нове. Помажеш човечанству. :)
ali kako je fah uspeo sam da se pokrene na racunaru...mora da si ga ti sam instalirao, drugacije nije moglo...inace folding zauzima procesor maksimalno, ali ima jako nizak prioritet tako da ne smeta drugim aplikacijam, osim sto moze da se desi da zauzme dosta rama... FahCore uopste nije windows-ov proces tako da sto se toga tice neces mati nikakvih problema, ali ti je verovatno instaliran kao servis tako da ce se podizati svaki put kada se restartuje racunar...
Start - Run - services.msc. Pogledaj da li ga tu ima. Ako je tu, obeleži ga, klik desnim pa Properties - Disable. Ili Run - regedit, pa HKLM - Windows - Current Version - Run i Run services. Ako je tu, samo obriši taj upis. Isto to proveru u HKCU - Windows itd.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Nije sam.Skidao sam neki update i novi patch za PES 2009,i to sranje je bilo u jednom od 1000 foldera,ja ga pokrenuo i....Kako da ga ugasim trajno :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.