Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Virus?
STRANA 1 OD 1
PCoprema Virus? 26.03.2009. 13:45 T16393

status: user
broj poruka: 292
Imam 3 umrezene masine i 2 rade kako treba dok treca stalno nesto vuce sa neta. Pregledao sam i iskljucio nepotrebne servise imam apdejtovan nod32 2-70-39 na fulu, skenirano nista ne nalazi. Cisceno sa malwarebytes kao avz, avg, avast i mvc univerzalne klinere i opet isto. Sta predlazete?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
urosk NOd je njesra!!! 26.03.2009. 14:03 #105322

broj poruka: 462
Moj ti je savet da sknes noda i instaliras avast home edition! Kod sam imao nod32 na desetak racunara, ulazilo mi je sve i svasta i kad mi je pao jedan sistem pali su svi u roku od 12h, mnogo sam se razocarao u njega i sada svima preporucujem avasta i svi su prezadovoljni, uz to naravno obavezno adaware i superantispyware i spybot, ako ti je bitna sigurnost mozes i da ukljucis realtime protection za adaware.

p.s. Usao ti je neki trojanac koji je prilicno aktivan i sad brlja po kompu i

vuce nesto sa neta konstantno! kad instaliras avasta obavezno odradi boot scan!
Trgovac Pitanjce 02.04.2009. 13:59 #106402

broj poruka: 86

i šta bi na kraju???

pekisa Odgovor 02.04.2009. 15:38 #106418

broj poruka: 40

Ubio ih Virus :-)
ICEsd Re: NOd je njesra!!! 02.04.2009. 16:07 #106421

broj poruka: 2158

1.Nod nije njesra supr je sto se tice virusa
2.Nod ne ubija spyware i addware
3.Pored noda koristi SpyBot search & destroy i nece ti nista boraviti u racunaru bez tvog znanja
4.Ako je kod tebe uslo pored nekog antivirusa neznaci da je taj los.

ANTIVIRUS je za viruse a ne za sve zato se i zove ANTIVIRUS a ne ANTISPYWARE.

:: Moj ti je savet da sknes noda i instaliras avast home edition! Kod sam imao nod32 na desetak racunara, ulazilo mi je sve i svasta i kad mi je pao jedan sistem pali su svi u roku od 12h, mnogo sam se razocarao u njega i sada svima preporucujem avasta i svi su prezadovoljni, uz to naravno obavezno adaware i superantispyware i spybot, ako ti je bitna sigurnost mozes i da ukljucis realtime protection za adaware
::
:: p.s. Usao ti je neki trojanac koji je prilicno aktivan i sad brlja po kompu i
:: vuce nesto sa neta konstantno! kad instaliras avasta obavezno odradi boot scan
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs