Imam S462 plocu MSI K7N2 koja bi trebala da prima sve S462 procesore,ja sam stavio BARTONA 2600+ i kad sam upalio plocu on mi prikaze AMD Athlon Mobile 800MHz,sve sam probao ono sa dzamperisanjem,da li to znaci da treba da flesujem bios,kako se to bese radi na ovoj ploci,moze li mi neko pomoci,ili je nesto drugo!!!!!!!! Hvala!!!!
Da, to znaci da treba da update-ujesh BIOS. Pronadji ovde tvoj model ploce i u arhivi zajedno sa BIOS*om je detaljno uputstvo za flashovanje: http://www.msicomputer.com/support/bios_result.asp _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Sa time sto si skinuo mozes (a i moras) da flesujes iz cistog dos-a tj. moras da napravis ili butabilni flopi ili butabilni cd. Mozda ti je pametnije da flesujes sa Live update, sto kaze Vlaovicm ili daj to nekome ko se razume da ti odradi. Ako zeznes na kraju ces svakako morati.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.