Tastatura mi trokira,npr. kucam slova i imam delay ali mi ne odradi kako treba nego unatraske napise tipa ja hocu da kucam software a on stane na soft i dalje otkuca eraw ili u Wow-u ne radi mi uopste kontra za kretanje unapred gde god da stavim da ona bude ili ukljucim caps i kad god pritisnem neko slovo treperi ona lampica i ne kuca mi sva slova veliko nego mesa mala i velika!pomagajte ljudi ne znam sta da radim...
Promenis tastaturu i problem je resen.Imao sam i ja dosta bagova sa mojom proslom genius slimstar 100 tastaturom.Zbog nje su me igrice izbacivale na desktop!Uostalom,koliko platis,toliko i dobijes.
meni to pre deluje kao neki virus nego kao da je crkla tastatura...nadji neki linux live cd i butuj ga, pa ako se problem i dalje nastavi, onda je definitivno do hardvera, mada cisto sumnjam...
KNOPPIX_V6.0.1CD-2009-02-08-EN sa ovog linka http://torrent.unix-ag.uni-kl.de/ jel moze neko da mi kaze da li je to to sto mi treba,i ako neko moze da mi objasni sta da radim sa tim posto se ne razumem u te stvari.
Mozes i sa tim diskom, skines to i narezes na cd iz Nera opcijom `Burn image`. Podignes sistem sa tog cd-a i nadjes neku aplikaciju u kojoj mozes da kucas tekst. Ako ti tu slova idu normalno tj. kucas normalno onda znaci da ti u win-u nesto ne valja - neki virus verovatno. Mada bi ti bilo lakse i brze kada bi samo mogao da odes u obican crni dos, npr. ako mozes da nadjes neki Hiren`s boot cd, na njemu cini mi se ima cak i neki dos koji moze da se izabere iz menija. Ove poslednje verzije imaju cak i neki mini xp. U svakom slucaju ako ti u nekom od njih tastatura radi normalno znaci da ti je problem u win-u.
A sto lepo ne odnese tastaturu kod nekog gde sve radi ok i probas ako tamo zabada onda je do nje :D To ti najsigurnija i najlaksa varijanta...ako radi znaci da si zafatio neki gadan virus pa ti negine reinstall :DDD
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.