...(RAM memorija) i na nasem trzstu do pre godinu-dve dana. Cini mi se da je tu negde u rangu NCP-a. Od kada sam prestao da srecem PQI, NCP i Hyundai (Hynix), ne vidjam ni Infineon.
Ajde lepo sad idi na njihov sajt, pa poseti wikipediu, pa se udari iz sve snage po glavi... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: :: :: ...(RAM memorija) i na nasem trzstu do pre godinu-dve dana. Cini mi se da je tu negde u rangu NCP-a. Od kada sam prestao da srecem PQI, NCP i Hyundai (Hynix), ne vidjam ni Infineon.
kazu da je Quimonda njihova pa me i to zanima kakve chipove pravi Quimonda posto sam ih vidjao na novijim grafickim kartama koje nemaju prekriveno taj deo,pise Q??????
to je jako poznata memorija, naravno da valja, radi super, a moze se porediti recimo sa Kingston, ili Transcend..samo sto kod nas nema vrhunskih modela, tipa sa hladnjacima, i ostalih brzih modela, vise je namenjana za serverske potrebe..
:: Ajde lepo sad idi na njihov sajt, pa poseti wikipediu, pa se udari iz sve snage po glavi.. :: _________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: :: :: :: ...(RAM memorija) i na nasem trzstu do pre godinu-dve dana. Cini mi se da je tu negde u rangu NCP-a. Od kada sam prestao da srecem PQI, NCP i Hyundai (Hynix), ne vidjam ni Infineon
Ne bi bilo zgodno - mnogo sam jak! Inace, ovo sto sam napisao je utisak (`cini mi se`) koji sam stekao posmatrajuci espap nasijeh PC bakalnica.
Infineon (Qimonda, imam je na mom Sapphire HD3850), Micron, Elpida.... najbolji memorijski cipovi.... Inace sta mislis sta Kingston, Geil, Ocz,... i ostali ``srafe`` na svoje RAM module...? _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.