Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Kome verovati?
STRANA 1 OD 1
PCoprema Kome verovati? 14.04.2009. 08:52 T16766

status: user
broj poruka: 292
Kod kuce imam kompjuter sa dve memorije 512mb ddr400 (TakeMS i A-Data). Kada ostavim samo po jednu i preko noci propustim testove vise puta dobijem sledece

TakeMS prodje Memtest86 i Windows memory diagnostic ali rokne na Gold memory

A-Data prodje Gold memory i Windows memory diagnostic a rokne na Memtest86

Sve sam skinuo nove verzije programa. Ko je sada tu u praviu i na koji test se moze oslonoti, tacnije koji je najbolji i kako ovo tumaciti :(
?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
djokosrb oces ti meni 14.04.2009. 10:11 #108177

broj poruka: 6876
skoro da odgovoris,poslo sam ti mail pre 5 dana
Za to tvoje nem blage veze

PCoprema Re: oces ti meni 14.04.2009. 11:01 #108182

broj poruka: 292
Za sta? Ja nisam dobio nikakav mail preko pcberze :(

:: skoro da odgovoris,poslo sam ti mail pre 5 dan
:: Za to tvoje nem blage vez
::
::
darkoc78 re: 14.04.2009. 12:31 #108199

broj poruka: 467
Meni se npr. desavalo da ti testovi memorije pucaju tj. javljaju greske kod nekih racunara kod kojih je ram bio dobar, ali je problem bio u procesoru ili ploci, skoro mi se desilo da jedan Athlon XP ne radi na default naponu kako treba a memtest je prosto vrveo od gresaka i naravno bila je gomila plavih ekrana u winu. Prostim rucnim podizanjem napona se sve vratilo u normalu. Hocu da kazem da greske pri testiranju sa tim programima ne moraju da budu vezane strikntno za neispravan ram, pogotovo ako se greske ne javljaju na istim mestima pri ponovnom testiranju. Ako win radi dobro i ne izbacuje sa plavim ekranima, verovatno sve ok.
gang1978 Re: re: 14.04.2009. 12:40 #108206

broj poruka: 1661

:: Meni se npr. desavalo da ti testovi memorije pucaju tj. javljaju greske kod nekih racunara kod kojih je ram bio dobar, ali je problem bio u procesoru ili ploci, skoro mi se desilo da jedan Athlon XP ne radi na default naponu kako treba a memtest je prosto vrveo od gresaka i naravno bila je gomila plavih ekrana u winu. Prostim rucnim podizanjem napona se sve vratilo u normalu. Hocu da kazem da greske pri testiranju sa tim programima ne moraju da budu vezane strikntno za neispravan ram, pogotovo ako se greske ne javljaju na istim mestima pri ponovnom testiranju. Ako win radi dobro i ne izbacuje sa plavim ekranima, verovatno sve ok

tacno tako

TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs