Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Sony Memory stick produo *ebeno *ovno pomoć
STRANA 1 OD 1
pajsgudgud Sony Memory stick produo *ebeno *ovno pomoć 22.04.2009. 18:04 T16933

status: user
broj poruka: 3746
Pozz. Ukratko da objasnim AVG mi je indetifikovao virus ja ga brisno povadio slike i obrisao folder u kom su one bile. Ne znam što sam ovo uradio pošto sam ionako hteo da lupim format kartici. Tu nastaje problem. Komp mi izbacuje `windows was unable to format`. Pri otvorenom prozoru za format u size prozorčetu stoji `unknown capacity`. Kada ubacim karticu u aparat isti mi izbacije `format error`. U properties kartice nemam opciju read-only. Kada pokušam da pristupim kartici, iako je vidi kada je zabodem u čitač pri dvokliku izbaci mi insert memory card. Ima li neko ideju šta može da bude?

Probao sam i sa opcijama show hidden i system files i shoe empty filies...ma sve što mi palo napamet. Takođe kada zabodem aparat u komp i upalim ga ništa se ne dešava. Hvala unapred
Nasiljem protiv argumenata...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Problemosi, problemosi... 22.04.2009. 18:20 #109427

broj poruka: 6672
Sad već idemo na paranoju: osim AVG-a, odradi malwarebyte`s i spybot a i neki od trenutno popularnih alata za češljanje. Izgleda kao da je oštećen registar i explorer.exe pa sa tim ima problema... mada.... ako aparat prijavljuje probleme, može biti i nešto drugo.
Windows se ponaša kao da mu je udarena `packa` da pristupi ekskluzivno drajvu, što je neophodno za bilo kakav rad na particiji-disku-memoriji tipa format i sken-popravke...... možeš li mu pristupiti iz dos-a (command promta)?
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

MACHINE Ovako 22.04.2009. 18:23 #109431

broj poruka: 5715
Skines HP USB formatter (universal), odes u Safe Mode i sve tamo uradis...javi

http://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=197

A N G E L

rasha44 Re: Ovako 22.04.2009. 18:29 #109436

broj poruka: 1492
Ili još bolje Flash Memory Toolkit Pro. Njega moraš da `kupiš`, ali, uz format, ima opcije Error scan, Eraser, File recovery, Backup/Restore i Low-lever Bencmark.

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

:: Skines HP USB formatter (universal), odes u Safe Mode i sve tamo uradis...jav
::
:: http://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=19
:: A N G E L
pajsgudgud Ma sumnjam 22.04.2009. 19:39 #109457

da je do kompa pošto je win7 on vidi memaru ali ne može da lupi format. Kada zabodem na XP on ne reaguje. evo sad ću probam prvo Mašinin predlog pa javljam.

edit: eh, koliko sam flipno zaboravih da dodam. Pored ove i moja kartica je bila zaražena tim sranjem i nju sam uspešno sredio kao i još jedan usb. Raširilo se govno ko blesavo. Dakle win radi ok.

pajsgudgud Pitanje 22.04.2009. 22:10 #109494

A kakve su šanse da je kartica crkla?
Pošto nijedno ponuđeno rešenje osim Piskovog o pristupanju preko DOS-a koje ne bih znao da primenim nije dalo rezultate. Programi jednostavno ne reaguju kada ubacim karticu.

8art sss 22.04.2009. 22:32 #109498

broj poruka: 28
ovo sto cu pitati nema veze sa temom, ali molim vas da mi neko odgovori.... Je li istina da mnoge igice nemogu da rade sa procesorom sa vise jezgra, kao sto je intel core 2 quad q6600 ?

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs