Nije kao za grafiku ili nesto drugo, to se integrise u win do bola. Mozda postoji nacin, ali mi mirise na fuccked windows. Pregazi ih novim _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
Ako nisi ništa dirao, i samo hoćeš novije ili opet stare (preporučljivo nakon instalacije novihih drajvera za video i zvuk ili direct-x-a....) za istu ploču, samo ponovo pokreni instalaciju kao što ti je savetovano. Ako si promenio ploču-kompjuter, a hoćeš stari hdd sa instaliranim operativnim sistemom.... nemoj, bolje kreni na reinstalaciju windows-a. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Nisam promenio plocu,nego volim tako da mi bude sve novo u win-u pa instaliram sve najnovije programe koje koristim..Ali sam win je star tako da(xp 32bit sp3)....
The Way It`s Meant To Be Played
:: Ako nisi ništa dirao, i samo hoćeš novije ili opet stare (preporučljivo nakon instalacije novihih drajvera za video i zvuk ili direct-x-a....) za istu ploču, samo ponovo pokreni instalaciju kao što ti je savetovano :: Ako si promenio ploču-kompjuter, a hoćeš stari hdd sa instaliranim operativnim sistemom.... nemoj, bolje kreni na reinstalaciju windows-a :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
I ja imam P5Q-E, doduše sa sveže instaliranim XP SP3 (pre mesec dana). Imaš na Asusovom sajtu verziju čipset drajvera koja je novija od onih na instalacionom DVD-u.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Nisam promenio plocu,nego volim tako da mi bude sve novo u win-u pa instaliram sve najnovije programe koje koristim..Ali sam win je star tako da(xp 32bit sp3)... :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: Ako nisi ništa dirao, i samo hoćeš novije ili opet stare (preporučljivo nakon instalacije novihih drajvera za video i zvuk ili direct-x-a....) za istu ploču, samo ponovo pokreni instalaciju kao što ti je savetovano :: :: Ako si promenio ploču-kompjuter, a hoćeš stari hdd sa instaliranim operativnim sistemom.... nemoj, bolje kreni na reinstalaciju windows-a :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: ::
Sa Asusovog sajta sam skinuo najnoviji bios,cipset,audio i lan za moju plocu.Doduse nisam imao potrebe da skidam,jer mi je sve radilo ok ali vise imam poverenja u novije drajvere.
The Way It`s Meant To Be Played
:: I ja imam P5Q-E, doduše sa sveže instaliranim XP SP3 (pre mesec dana). Imaš na Asusovom sajtu verziju čipset drajvera koja je novija od onih na instalacionom DVD-u :: :: http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=P5Q- :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: Nisam promenio plocu,nego volim tako da mi bude sve novo u win-u pa instaliram sve najnovije programe koje koristim..Ali sam win je star tako da(xp 32bit sp3)... :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: Ako nisi ništa dirao, i samo hoćeš novije ili opet stare (preporučljivo nakon instalacije novihih drajvera za video i zvuk ili direct-x-a....) za istu ploču, samo ponovo pokreni instalaciju kao što ti je savetovano :: :: :: Ako si promenio ploču-kompjuter, a hoćeš stari hdd sa instaliranim operativnim sistemom.... nemoj, bolje kreni na reinstalaciju windows-a :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: :: :: ::
To `mož bit`, al` ne mora da znači`, posebno BIOS. I za LAN nećeš ništa dobiti sa novijim drajverima. Čipset možda a audio drajveri najverovatnije. Ako te ne mrzi da se zezaš, tvoja žurka pa ti biraj muziku.
Pozz.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Sa Asusovog sajta sam skinuo najnoviji bios,cipset,audio i lan za moju plocu.Doduse nisam imao potrebe da skidam,jer mi je sve radilo ok ali vise imam poverenja u novije drajvere. :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: I ja imam P5Q-E, doduše sa sveže instaliranim XP SP3 (pre mesec dana). Imaš na Asusovom sajtu verziju čipset drajvera koja je novija od onih na instalacionom DVD-u :: :: :: :: http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=P5Q- :: :: :: :: Nightbird :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: :: :: Nisam promenio plocu,nego volim tako da mi bude sve novo u win-u pa instaliram sve najnovije programe koje koristim..Ali sam win je star tako da(xp 32bit sp3)... :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: Ako nisi ništa dirao, i samo hoćeš novije ili opet stare (preporučljivo nakon instalacije novihih drajvera za video i zvuk ili direct-x-a....) za istu ploču, samo ponovo pokreni instalaciju kao što ti je savetovano :: :: :: :: Ako si promenio ploču-kompjuter, a hoćeš stari hdd sa instaliranim operativnim sistemom.... nemoj, bolje kreni na reinstalaciju windows-a :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.