Ako Q9650 nema ovde: A-Maze, PC PRodaja i Microsytems, onda doviđenja. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Taj CPU neces naci ovde,to je reklama firmi koja zeli da budu sto vise u centru paznje.Ja sam moj uzeo iz pouzdanih svojih izvora jos kad se pojavio na svetskom trzistu,pa mozda cak i ranije ali sad vise ne moze da se nabavi na taj nacin, inace procesor je bruka.
I Want to believe - The truth is out there
@Zajebani76 je moj (M)idol@
:: Nasao sam koliko hoces Q9550, ali Q9650 ni traga ni glasa, izvrnuo sam sve od it sveta do pc berze i ne znam kojih sajtova i x telefona okrenuo... :,(
To je veza iz Intela, Q9550 sasvim ok, a ako kupujes nov komp bolje uzmi Core I7.
Pozdrav!
:: Taj CPU neces naci ovde,to je reklama firmi koja zeli da budu sto vise u centru paznje.Ja sam moj uzeo iz pouzdanih svojih izvora jos kad se pojavio na svetskom trzistu,pa mozda cak i ranije ali sad vise ne moze da se nabavi na taj nacin, inace procesor je bruka :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: @Zajebani76 je moj (M)idol@ :: :: :: :: :: Nasao sam koliko hoces Q9550, ali Q9650 ni traga ni glasa, izvrnuo sam sve od it sveta do pc berze i ne znam kojih sajtova i x telefona okrenuo... :,(
Ne uzimam novi komp, imam E8400, uletele su mi neke parice pa bih ja Q9650 ali mi ocigledno ne daju... :,(
:: To je veza iz Intela, Q9550 sasvim ok, a ako kupujes nov komp bolje uzmi Core I7 :: :: Pozdrav :: :: :: :: Taj CPU neces naci ovde,to je reklama firmi koja zeli da budu sto vise u centru paznje.Ja sam moj uzeo iz pouzdanih svojih izvora jos kad se pojavio na svetskom trzistu,pa mozda cak i ranije ali sad vise ne moze da se nabavi na taj nacin, inace procesor je bruka :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: @Zajebani76 je moj (M)idol@ :: :: :: :: :: :: :: :: :: Nasao sam koliko hoces Q9550, ali Q9650 ni traga ni glasa, izvrnuo sam sve od it sveta do pc berze i ne znam kojih sajtova i x telefona okrenuo... :,(
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.