http://www.foxconnchannel.com/product/motherboards/detail_spec.aspx?ID=en-us0000314 Koliko je vidim, ne....Phenomi su am2+ socket, koliko se secam...Bez uvrede(moja je jos gora), ploca izgleda jadno...jos taj 690G chipset...Ustekaj kesa pa uzmi neku 790gx plocu(Biostar, npr) pa ubadaj sta hoces od phenoma...I, II, X3, X4...i miran si...
Ako mislis da je ploca jadna,ASUS P5LD2 SE Plus je milion puta gora ( stavio sam asusa drugarici jer sam mislio da je olji,pa kad sam sve uporedio...)!!! Imam 4800+ X2,pa sam samo pitao da li bi update biosa nesto mogao da uradi... Optika ,3 SATA II HDDa,koristim integrisanu grafiku (ne igram igrice),stavio sam na nju 2G rama i nije stucnula nijednom za godinu dana!!! Mozda deluje jadno,ali svaka mATX ploca tako deluje...Pogledaj sta ima i sta podrzava i pogledaj u SK nekom broju gde su pisali o njoj i o 690G cipsetu uopste...Uzeo sam plocu jer sam njih poslusao :D I nisam se zeznuo!!! :D Hvala u svakom slucaju :D Open source software rules!!!
Kuckam nesto drugo, uopste nisam obratio paznju na cipset...u glavi mi se pojavio onaj nesrecni nvidia 680i, jbg S obzirom da ne igras igre, tesko da bi osetio neko ubrzanje sa 3/4 jezgra...vecina drugih aplikacija i dalje je optimizovana za 2...4800+ je dobar procesor...Mozda da razmisljas o nekom dugorocnijem upgrade-u, eto taj 790gx(sb750 southbridge-mnogo poboljsanja) ima ekstra integrusu+Phenom II X3/X4...velika razlika u odnosu na tvoj sadasnji komp. Ja sam u par navrata budzio deo po deo...pa promene ceo socket i patka...bacene pare. Ako ti komp dobro radi-neka ga. Izvini sto sam ti ispljuvao plocu...:-) Poz
Ma i ja se mozda zanosim sa menjanjem procesora,ovo radi kao blesavo,a igrice ne igram,pa kao sto si i rekao X3 ili X4 u tom slucaju ne bih ni iskoristio...Znam da je SB750 mnooogo bolji,ali to ili u tom trenutku nesto bolje cu da uzmem kad mi nude trebalo :D Hvala u svakom slucaju :D PozZ Open source software rules!!!
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.