Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Moze li mi neko odgonetnuti?
STRANA 1 OD 1
MACHINE Moze li mi neko odgonetnuti? 09.05.2009. 00:09 T17268

status: user
broj poruka: 5715
http://www.limundo.com/aukcija-SD-MEMORIJA-512MB-KINGSTON-316108

Koji su chipovi u pitanju, lici na oko i malko podseca na Mosel Vitelic ali nije. Nije ni PowerChip. Zna li neko ciji su TSOP II chipovi na ovom Kingston modulu?

A N G E L
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy Re: Moze li mi neko odgonetnuti? 09.05.2009. 00:17 #112767

broj poruka: 4163
Da ti uprostim. Neće raditi na onim brend pločama. Mada koliko znam dotični tipus udaje i neke kingston module sa samsung i mikron čipovima koje bi možda mogle da ti završe pos`o

NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ!

:: http://www.limundo.com/aukcija-SD-MEMORIJA-512MB-KINGSTON-31610
::
:: Koji su chipovi u pitanju, lici na oko i malko podseca na Mosel Vitelic ali nije. Nije ni PowerChip. Zna li neko ciji su TSOP II chipovi na ovom Kingston modulu
:: A N G E L
MACHINE Re: Re: Moze li mi neko odgonetnuti? 09.05.2009. 00:21 #112769

Pojavila se najednom gomila 512ca i sa dobrim chipovima, Elpisa i Micron...za 10din, a dobro je sto nema sanse da se sve izlicitaraju na vecu cenu jer ima mnogo u isto vreme u ponudi i sa istim chipovima, osim ako ne falsiraju i ne licitraju sami sebi...

A N G E L

:: Da ti uprostim. Neće raditi na onim brend pločama. Mada koliko znam dotični tipus udaje i neke kingston module sa samsung i mikron čipovima koje bi možda mogle da ti završe pos`
:: NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ
:: :: http://www.limundo.com/aukcija-SD-MEMORIJA-512MB-KINGSTON-31610
:: ::
:: :: Koji su chipovi u pitanju, lici na oko i malko podseca na Mosel Vitelic ali nije. Nije ni PowerChip. Zna li neko ciji su TSOP II chipovi na ovom Kingston modulu
:: :: A N G E L
gman mislis 09.05.2009. 00:38 #112771

broj poruka: 1111
da ce lik hteti da ih proda za 10 kinti
ne znam kako radi sajt, ali ne bih rekao da ga ista obavezuje da ih proda po ceni koja mu se ne svidja (citaj: cena koja je preniska), ili ga mozda ipak i obavezuje nesto

ulsi

darkoc78 re: 09.05.2009. 03:23 #112786

broj poruka: 467
to su definitivno mvc chipovi
MACHINE Bravo 09.05.2009. 10:48 #112811

Promenili su znak nedavno. MVC (Mosel Vitelic) je do sada imao 3/4 kruga a u preostaloj cetvrtitni je bio kvadrat od tackica...ne znam kada su ovo sredili?!

http://www.mvc.com/

A N G E L

MilosNBG ... 09.05.2009. 11:49 #112818

broj poruka: 1586
E jbg, da sam znao da ti treba ovako nesto... Pre neki dan sam prodao masinu sa Kingston - Micron chip modulom...
Sad igras sa matorim kompovima...

Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!

MACHINE Re: ... 09.05.2009. 12:17 #112826

Treba mi za jedan izbirljiv workstation, mozda bi i MVC i Elpida isto radile posao, vecina ostalih cak i jakih branodva ne drzi vodu...Nije mi jasno jedno, ako su izmenili MVC znak pre par godina, a SDR chipovi su zastareli 2003, kako to da ih ima sa novim znakom?! Ne secam se na sajtu kakav je znak bio (da li je manjan) ali znam dobro kakv je bio na chipovima, kao i sto sam opisao.

A N G E L

:: E jbg, da sam znao da ti treba ovako nesto... Pre neki dan sam prodao masinu sa Kingston - Micron chip modulom..
:: Sad igras sa matorim kompovima...
:: Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs