Trenutno imam Amd Athlon 4200+ oc na 2,6ghz. E sad pitanja je da li vredi da ga zamenim sa modelom 7750be koji ima da se nadje za 60 eura,koliki bi dobitak dobio u igrama,tj u preformansama?
ako neces za par meseci ponovo da pitas dal se isplati neki Phenom II... Osetio bi razliku u performansama i igrama, ali ako imas neku jacu kartu pa ovaj je ne iskoriscava kako treba, inace sa nekom slabijom kartom ne bi osetio razliku...
kao 4850, 9800GTX(+), GTS250, GTX260, 4870... onda ti se i isplati da uzmes mozda taj 7750 kao neko prelazno resenje, al bi najbolje bilo da skupis pare i uzmes Phenom II X4 Quad i ne brines...
imam ati radeon 4830. trenutno imam pare za ovaj 7750. A za Phenom II ali triple core mogao bi da skupim za nekih mesec,dva,a za quad core nema sanse jer su jos papreno skupi.
Sad ne znam koliko bi dobio grafickoj snazi ,hybrid SLI mu uglavnom uvecava graficke perfomanse kad stavi odvojenu graficku.
Hybrid SLI Hybrid SLI increases graphics performance with GeForce® Boost and provides intelligent power management with HybridPower™. HybridPower™ allows the computer to turn off the discrete graphics card when the computer is not running graphics intensive applications. GeForce® Boost provides a method of using the integrated graphics to boost the performance of a discrete graphics accelerator.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.