core 2 duo e7300 GIGABYTE GA-EP43-DS3L 4gb ram Sapphire ATI Radeon HD 4850, 512MB MIDI Tower CHIEFTEC BG-02B-B-SL-450 450W
instalirao sam XP, i radi odlicno u windowsu, medjutim kad sam instalirao igricu i pceo da je igram posle pola sata igranja sistem je odjednom pao i kompjuter se restartovao... pokusao sam ponovo i desilo se isto... instalirao sam i neke druge igrice i u svakoj se posle odredjenog vremena desava isto ! Pa vas sada pitam sta bi mogao da bude problem??
To je GA i njegove baljezgarije. Dakle BIOS upgrade. Oće i P43 lepo da se ugreje pa i to proveri. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: To je GA i njegove baljezgarije. Dakle BIOS upgrade. Oće i P43 lepo da se ugreje pa i to proveri :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Polako, idi redom. Kontrol panel pa sistem promertis pa advanced pa startap end rekaveri. Isključi opciju automatikli restart. Startuj neku od igrica i cepaj. Kada dođe do greške umesto restarta win će da te časti sa tzv plavim ekranom smrti i u većini slučajeva će napisati razlog zbog koga se win skucao, a u ovom slučaju tipujem na loš drajver
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.